Ο Εμπαπέ πήγε για ράγκμπι και δεν καταλάβαινε τι έβλεπε (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ

i

PrtScr

Ο Εμπαπέ πήγε για ράγκμπι και δεν καταλάβαινε τι έβλεπε (vid)

Κώστας Τόπας 12:11 - 09.09.2023

Ο Κιλιάν Εμπαπέ εθεάθη να δείχνει κάπως μπερδεμένος καθώς ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έβλεπαν τη Γαλλία να νικάει τη Νέα Ζηλανδία στην έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι στο Παρίσι.

Ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να ασχοληθεί με το ράγκμπι καθώς το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκίνησε την Παρασκευή (08/09) το βράδυ. Η οικοδέσποινα Γαλλία ξεκίνησε το τουρνουά νικηφόρα, επικρατώντας της Νέας Ζηλανδίας με 27-13 με ένα γεμάτο «Σταντ Ντε Φρανς» να παρακολουθεί. Ο Γάλλος επιθετικός ήταν στο πλήθος μαζί με τους διεθνείς συμπαίκτες του, Αντουάν Γκριεζμάν, Νταγιότ Ουπαμεκανό και Ουσμάν Ντεμπελέ και δεν φαινόταν πολύ εξοικειωμένος με το άθλημα.

Αυτό άλλωστε φάνηκε κι από την καθυστερημένη αντίδρασή του σε μερικούς πόντους που κέρδισε η εθνική του ομάδα. Είτε ο Εμπαπέ επέλεξε να είναι εκεί είτε έπρεπε να παρευρεθεί στην εν λόγω αναμέτρηση, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι φάνηκε τόσο μπερδεμένος. Χωρίς αμφιβολία ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός αφιερώνει κάθε στιγμή στο ποδόσφαιρο και είναι απίθανο ο Εμπαπέ να έχει χρόνο να ασχοληθεί με οποιοδήποτε άλλο άθλημα.

Μετά από αυτό το... ευχάριστο διάλλειμα, η προσοχή του Εμπαπέ θα στραφεί ξανά στο ποδόσφαιρο καθώς η Γαλλία θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία στις 12 Σεπτεμβρίου.