«Σε ευχαριστούμε για όλα Κιλιάν», το συγκινητικό βίντεο της Ligue 1 για τον Εμπαπέ

Κίλιαν Εμπαπέ

i

PrtScr

«Σε ευχαριστούμε για όλα Κιλιάν», το συγκινητικό βίντεο της Ligue 1 για τον Εμπαπέ

Κώστας Τόπας 10:08 - 25.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:37 - 29.05.2024

Με ένα συγκινητικό βίντεο η Ligue 1 αποχαιρέτησε τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος ετοιμάζεται να δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, προτού γίνει κάτοικος Μαδρίτης για λογαριασμό της Ρεάλ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα δώσει την τελευταία του παράσταση με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν το Σάββατο (25/05, 22:00) με αντίπαλο τη Λυών στον τελικό του Coupe de France. Την παραμονή αυτής της συνάντησης, η γαλλική διοργάνωση του πρωταθλήματος θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στον άνθρωπο που κατέκλυσε τη Ligue 1 με το ταλέντο του για επτά σεζόν με τη Μονακό και έπειτα με τους Παριζιάνους.

«Made in Bondy, Made in Monaco, Made in Paris, Made in Ligue 1, Forever, Thank you Kylian Mbappé», έγραψε η Ligue 1 για να συνοδεύσει ένα συγκινητικό βίντεο που ανακαλεί τα κατορθώματά του στο πρωτάθλημα αλλά και στην ευρωπαϊκή σκηνή και με την εθνική Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ένα βίντεο που άγγιξε τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν που απάντησε στο Twitter: «Σας ευχαριστώ για όλα και καλή τύχη για το μέλλον». Από το ντεμπούτο του στη Ligue 1 τη σεζόν 2015-2016, ο αρχηγός της γαλλικής ομάδας έχει σκοράρει 191 γκολ σε 246 αγώνες με τη Μονακό (27) και την Παρί Σεν Ζερμέν (256).

«Η Ligue 1 έχει πάντα μια σημαντική θέση στη ζωή μου. Προσπάθησα να κάνω τιμή, να είμαι ο άξιος εκπρόσωπος αυτού του πρωταθλήματος. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Αλλά δεν θα τα κατάφερνα ποτέ χωρίς τη Μονακό, και φυσικά την PSG, όπου έτριβα τους ώμους με εξαιρετικούς παίκτες.

Η ατάκα «φωτιά» της μητέρας του Εμπαπέ: «Νομίζω ότι όλοι ξέρουν που θα παίζει ο Κιλιάν σωστά;» (vid)
LIGUE 1

09:25 - 21.05.2024

Η ατάκα «φωτιά» της μητέρας του Εμπαπέ: «Νομίζω ότι όλοι ξέρουν που θα παίζει ο Κιλιάν σωστά;» (vid)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ παρέθεσε γεύμα σε 250 καλεσμένους για να τους αποχαιρετήσει, λίγο πριν ξεκινήσει τη νέα του περιπέτεια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ατάκα «φωτιά» της μητέρας του.

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, είτε είναι ο προπονητής που πάντα με εμπιστευόταν, το επιτελείο, το ιατρικό επιτελείο, όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, την αθλητική διοίκηση και τον πρόεδρο. Ο μέτοχος που με εμπιστεύτηκε, η εξοχότητά του ο εμίρης που ήρθε να με βρει στα 18 και πόνταρε πάνω μου», είχε πει στα αποχαιρετιστήρια λόγια του ο Κιλιάν Εμπαπέ.