Ενοχλήσεις ο Σιντιμπέ και αμφίβολος για τις Σέρρες, κανονικά ο Μουκουντί
i

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ/©intime

Ενοχλήσεις ο Σιντιμπέ και αμφίβολος για τις Σέρρες, κανονικά ο Μουκουντί

Κώστας Τσίλης 20:03 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:18 - 19.12.2023

Στην αυριανή τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει η παρουσία του Σιντιμπέ στο ματς της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό

Δεν υπάρχει στην ΑΕΚ πολύς χρόνος ούτε για να σταθούν στην «γκέλα» με τον Παναιτωλικό, ούτε καν για επούλωση των «πληγών» που υπάρχουν από το φουσκωμένο ιατρικό δελτίο. Ήδη άλλωστε, απ' όσα έγιναν στο Αγρίνιο, προστέθηκε και το όνομα του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ στην μακριά λίστα με τα προβλήματα τραυματισμών. 

Ο Γάλλος μπακ αποχώρησε από το ματς με τον Παναιτωλικό υποβασταζόμενος μετά από ένα κτύπημα που δέχθηκε. Σήμερα στην προπόνηση αισθανόταν έντονες ενοχλήσεις. Και η παρουσία του ή όχι στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Πανσερραϊκό, θα αποφασιστεί μετά την αυριανή προπόνηση. Άλλωστε αυτή είναι και η τελευταία μέρα δουλειάς, πριν αναχωρήσει η αποστολή της ΑΕΚ για τις Σέρρες. 

Το μοναδικό θετικό για τον Αλμέιδα, είναι πως ο Αρόλντ Μουκουντί, που επίσης φάνηκε να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο φινάλε του ματς με τον Παναιτωλικό, φάνηκε σήμερα πως είναι καλά. 

Η ΑΕΚ βρήκε την αποτελεσματικότητα στην επίθεση, αλλά έχασε την συγκέντρωση στην άμυνα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:07 - 19.12.2023

Η ΑΕΚ βρήκε την αποτελεσματικότητα στην επίθεση, αλλά έχασε την συγκέντρωση στην άμυνα

Έχει αρχίσει ξανά η ΑΕΚ να βρίσκει δίχτυα με ευκολία και να παίρνει σκοράρισμα από τον Γκαρσία, αλλά έχει εκτεθεί στα δυο τελευταία παιχνίδια από έλλειψη συγκέντρωσης στην ανασταλτική της λειτουργία

Και αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή στην τελευταία προπόνηση, καθώς και ο Καμερουνέζος είναι αρκετά ταλαιπωρημένος, θα μπει στην αποστολή που θα αναχωρήσει για τις Σέρρες για το ματς με τον Πανσερραϊκό