Συναγερμός στην ΑΕΚ με τους 9 τραυματίες - Ποια τα δεδομένα για την κατάστασή τους

Συναγερμός στην ΑΕΚ με τους 9 τραυματίες - Ποια τα δεδομένα για την κατάστασή τους

Κώστας Τσίλης 11:09 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:32 - 19.12.2023

Για την ΑΕΚ αυτή την στιγμή το πιο σημαντικό απ' όλα είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι τραυματίες, ενόψει του παιχνιδιού της Πέμπτη με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες

Προφανώς και για τον Ματίας Αλμέιδα έχει την σημασία του και το γεγονός πως χάθηκαν για την ΑΕΚ δυο πολύτιμοι βαθμοί στο Αγρίνιο, αλλά και κυρίως ο τρόπος που χάθηκαν. Αλλά το γεγονός πως η ομάδα μόλις την Πέμπτη πρέπει να ξαναμπει στο γήπεδο για να δώσει ένα ακόμα σημαντικό ματς και μάλιστα στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό, βάζει την προετοιμασία πάνω απ' οτιδήποτε άλλο. Ως εκ τούτου όλα τα μάτια είναι στραμμένα στο ιατρικό δελτίο. 

Μέσα στην ημέρα και μετά την προπόνηση, θα ξεκαθαρίσει η εικόνα για τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και για τον Αρόλντ Μουκουντί. Αμφότεροι αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ειδικά για τον Γάλλο μπακ, φαινόταν πως το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο. Όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο για κανέναν από τους δυο. Θα υπάρξει ξεκάθαρο συμπέρασμα σήμερα μετά τις εξετάσεις τους. 

Βεβαίως ο Αλμέιδα περιμένει και τα μαντάτα από τους υπόλοιπους επτά ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο και που δεν ταξίδεψαν στο Αγρίνιο. Είναι δεδομένο πως ο Αραούχο και ο Πόνσε θα απουσιάσουν και από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Το ίδιο και ο Στάνκοβιτς. Από εκεί και πέρα, για τον Πινέδα έχει σημασία το πως θα είναι η κατάσταση και στη σημερινή και στην αυριανή προπόνηση. Δεν είναι μυϊκός ο τραυματισμός του, επομένως έχει σημασία το εαν και πόσο θα πονάει. Δεν έχει τις πιθανότητες με το μέρος του ο Μεξικανός, αλλά και πάλι ο ίδιος θέλει να παίξει. 

Όσον αφορά τον Άμραμπατ, τον Πισάρο και τον Κάλενς και γι αυτούς τους τρεις, η σημερινή και ενδεχομένως η αυριανή προπόνηση, θα δείξουν αν υπάρχει προοπτική να δώσουν το παρών στις Σέρρες. Ο Μαροκινός έχει κάποιες πιθανότητες. Ενδεχομένως το ίδιο και ο Κάλενς. Αλλά θα φανεί και στη σημερινή, ενδεχομένως και στην αυριανή τελευταία προπόνηση.