Εντέν Αζάρ: «Ήρθε η ώρα να απολαύσω τη ζωή με την οικογένειά μου και τους φίλους μου, πίνοντας μπύρες»

Εντέν Αζάρ

i

©RealMadrid

Εντέν Αζάρ: «Ήρθε η ώρα να απολαύσω τη ζωή με την οικογένειά μου και τους φίλους μου, πίνοντας μπύρες»

Sportal newsroom 17:45 - 07.09.2023

Ο Εντέν Αζάρ σε δηλώσεις που έκανε μάλλον αποκάλυψε το μέλλον του, με την απόσυρση από τους αγωνιστικούς χώρους να φαντάζει το πιο πιθανό σενάριο.

Ο Εντέν Αζάρ έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης και όλο το καλοκαίρι ενώ υπήρξαν δημοσιεύματα για προτάσεις από το MLS, τη Σαουδική Αραβία, το Βέλγιο και την Τουρκία δεν συμφώνησε με καμία από αυτές και έτσι φαίνεται πως θα βάλει τέλος σε μια λαμπρή καριέρα, που βέβαια δεν τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο. Ο ίδιος κατά πάσα πιθανότητα επιβεβαίωσε τα σενάρια αυτά, έπειτα από δηλώσεις που έκανε.

Συγκεκριμένα ο Βέλγος αστέρας δήλωσε πως: «Σιγά σιγά ήρθε η ώρα να απολαύσω τη ζωή με την οικογένειά μου και τους φίλους μου, πίνοντας μερικες μπύρες».

Μπορεί ακόμα να μην έχει υπάρξει κάποια επίσημη δήλωση με την οποία να ανακοινώνει την απόσυρσή του από τα γήπεδα, αλλά απ' ότι φαίνεται μόνο μια πολύ δελεαστική πρόταση θα μπορέσει να αλλάξει την απόφαση του 32χρόνου.

Η καριέρα του Αζάρ πήρε απότομα την «κάτω βόλτα» μετά τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2019, από την Τσέλσι έναντι 115 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Βέλγος εξτρέμ δεν δικαιολόγησε ούτε στο ελάχιστο τα λεφτά που έδωσε η «Βασίλισσα» έχοντας πάρα πολλούς τραυματισμούς που δεν του επέτρεψαν ποτέ να βρει ρυθμό. Ακόμα σε πολλές περιπτώσεις είχε δεχθεί έντονη κριτική για τα κιλά του, καθώς αρκετές φορές έμοιαζε υπέρβαρος.

Μένει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Αλάμπα!
LA LIGA

12:20 - 05.09.2023

Μένει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Αλάμπα!

Τέλος στα σενάρια για την αποχώρηση του από τη Μαδρίτη, βάζει ο γνωστός δημοσιογράφος, Fabrizio Romano, τονίζοντας ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ και όχι στη Σαουδική Αραβία.

Ακόμα και έτσι πάντως κατάφερε να κατακτήσει με τους «Μπλάνκος» ένα Champions League, δύο πρωταθλήματα Ισπανίας, ένα Super Cup Ισπανίας και ένα ευρωπαϊκό Super Cup, αν και είχε ελάχιστη έως μηδενική συμμετοχή στην κατάκτηση αυτών των τροπαίων.