Εντέν Αζάρ: «Θα μείνω να γιορτάσω τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου με τη Ρεάλ»
i

Αζάρ/©Twitter

Εντέν Αζάρ: «Θα μείνω να γιορτάσω τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου με τη Ρεάλ»

Κώστας Τσιακλής 14:01 - 07.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 07.05.2023

Ο Εντέν Αζάρ μίλησε μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου Ισπανίας και είπε πως θα παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης για να γιορτάσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Εντέν Αζάρ, παραχώρησε συνέντευξη και είπε πως δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από τους «μερένγκες» τη φετινή σεζόν αλλά θέλει να παραμείνει για να γιορτάσει την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Ο Βέλγος δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στους Μαδριλένους και ο χρόνος συμμετοχής του είναι ελάχιστος. Παρόλα αυτά ο Αζάρ σκοπεύει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του και γι’ αυτον τον λόγο δεν θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από τη Ρεάλ.

Αντσελότι: «Πετύχαμε κάτι σημαντικό, θα αγωνιστούμε και θα παλέψουμε απέναντι στη Σίτι»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

10:42 - 07.05.2023

Αντσελότι: «Πετύχαμε κάτι σημαντικό, θα αγωνιστούμε και θα παλέψουμε απέναντι στη Σίτι»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε χαρούμενος με το επίτευγμα της ομάδας του, αλλά επίσης αναφέρθηκε και για την αναμέτρηση της «βασίλισσας» κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτό το γεγονός το επιβεβαίωσε ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά τη νίκη της Ρεάλ επί της Οσασούνα με 2-1 στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Συγκεκριμένα ο 32χρονος ανέφερε τα εξής: «Ειλικρινά, σκοπεύω να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν. Περιμένω να μείνω καθώς θέλω να γιορτάσω τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου που μου έχει απομείνει. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά είναι μια χρονιά με μια πολύ μεγάλη ομάδα. Θέλω να παίξω αλλά ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να δουλέψω και ελπίζω να παίξω περισσότερο».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον προπονητή της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι και απάντησε: «Έχουμε καλές σχέσεις, και με τους παίκτες επίσης».

Ο Αζάρ αποκτήθηκε από την Τσέλσι τον Ιούλιο του 2019 με το αστρονομικό ποσό των 115 εκατομμυρίων ευρώ. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στη Ρεάλ εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια, ο Βέλγος έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει μόλις 75 συμμετοχές, με απολογισμό επτά γκολ και 12 ασίστ. Τη φετινή περίοδο μετράει εννέα εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις (ένα γκολ, δύο ασίστ), εκ των οποίων μόνο οι τέσσερις ήταν στο αρχικό σχήμα.

Πάντως στην τροπαιοθήκη του από το 2019 και έπειτα έβαλε ένα Champions League, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ένα Κύπελλο Ισπανίας, δύο σούπερ καπ Ισπανίας και ένα ευρωπαϊκό σούπερ καπ. Το συμβόλαιο του Αζάρ με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.