Ο Τέρζιτς άκουσε ένα συγκινητικό σύνθημα και «λύγισε» μπροστά από την εξέδρα των οργανωμένων της Ντόρτμουντ(vid)
i

©SS TWITTER

Ο Τέρζιτς άκουσε ένα συγκινητικό σύνθημα και «λύγισε» μπροστά από την εξέδρα των οργανωμένων της Ντόρτμουντ(vid)

Κώστας Τσιακλής 11:14 - 28.05.2023

Ο προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς, έβαλε τα κλάματα μπροστά από την κερκίδα των οργανωμένων της ομάδας όταν άκουσε ένα συγκινητικό σύνθημα.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το 2012 αφού έμεινε στην εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Μάιντς (2-2). Ο προπονητής των Βεστφαλών, Έντιν Τέρζιτς, στάθηκε μπροστά στην κερκίδα των οργανωμένων και έβαλε τα κλάματα σε ένα σύνθημα που άκουσε.

Το κλίμα στο Ντόρτμουντ ήταν άκρως πανηγυρικό πριν αρχίσει η τελευταία αγωνιστική της Bundesliga. Οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» τραγούδησαν το «You Will Never Walk Alone» μέσα σε εκκλησία ενώ χιλιάδες οπαδοί πραγματοποίησαν πορεία μέχρι το «Signal Iduna Park».

Στη συνέχεια τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα τα ήθελαν οι Βεστφαλοί αφού η Μπορούσια δεν μπόρεσε να κερδίσει τη Μάιντς (2-2) ενώ η Μπάγερν πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Κολωνίας (με γκολ του Μουσιάλα στο 89’) και κατέκτησε για 11η συνεχόμενη φορά το πρωτάθλημα.

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Μπέλιγχαμ κι ενοχλημένος απομάκρυνε κάμερα μετά την απώλεια του τίτλου
BUNDESLIGA

08:57 - 28.05.2023

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Μπέλιγχαμ κι ενοχλημένος απομάκρυνε κάμερα μετά την απώλεια του τίτλου

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά την απώλεια του τίτλου από την Ντόρτμουντ, ενώ φάνηκε να είναι κι ενοχλημένος απομακρύνοντας μια κάμερα, η οποία βρέθηκε μπροστά του.

Οι παίκτες της Ντόρτμουντ ήταν απαρηγόρητοι και δεν μπορούσαν να σηκωθούν από τον αγωνιστικό χώρο, με τον προπονητή τους, Έντιν Τέρζιτς, να πηγαίνει και να μιλάει σε κάθε έναν ξεχωριστά.

Αυτό που δεν άντεξε όμως ο Γερμανός τεχνικός ήταν να ακούσει ένα συγκινητικό σύνθημα μπροστά από την εξέδρα των οργανωμένων. Ο Τέρζιτς δεν μπόρεσε να κρατηθεί άλλο και ξέσπασε σε κλάματα.

Το συγκεκριμένο σύνθημα είχε τους εξής στίχους: «Αν κερδίσετε και σταθείτε στην κορυφή, ή αν χάσετε και σταθείτε στον πάτο, εμείς πάλι θα τραγουδήσουμε: Μπορούσια, BVB! Ό,τι κι αν συμβεί, θα μείνουμε στο πλευρό σας μέχρι να πεθάνουμε και θα τραγουδάμε για εσάς: Μπορούσια, Μπορούσια, BVB!».

Δείτε το σχετικό βίντεο: