Έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις των οπαδών της Παρί για τον Μέσι: «Θα τον αποδοκιμάσουμε την Κυριακή»

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Richard Sellers/Getty Images/Ideal Images

Έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις των οπαδών της Παρί για τον Μέσι: «Θα τον αποδοκιμάσουμε την Κυριακή»

Πάνος Μαλακτάρης • 14:06 - 16.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Μερίδα των ultras της Παρί σεν Ζερμέν είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη με την απόδοση του Αργεντινού μετά τον αποκλεισμό για ακόμα μια χρονιά στην νοκ -άουτ φάση του Champions League.

Η περίπτωση της Παρί σεν Ζερμέν είναι τέτοια η οποία χρήζει μελέτης από τον ιστορικό του μέλλοντος. Οι παριζιάνοι έχουν δαπανήσει ένα «καράβι» εκατομμύρια από το 2011, όταν τους ανέλαβε ο εμίρης του Κατάρ, Tamim bin Hamad Al Thani. Το πρωτάθλημα της Ligue 1 μπορεί μεν να είναι ανταγωνιστικό, αλλά κυρίως για τη 2η θέση και κάτω, μιας και η πρωτιά είναι σχεδόν δεδομένη κάθε χρόνο. 

Το αβέβαιο μέλλον του Μέσι: Τα 600 εκατ. ευρώ που απαιτεί ο πατέρας του και το σενάριο με την Σαουδική Αραβία (vid)
LIGUE 1

08:23 - 16.03.2023

Το αβέβαιο μέλλον του Μέσι: Τα 600 εκατ. ευρώ που απαιτεί ο πατέρας του και το σενάριο με την Σαουδική Αραβία (vid)

Δημοσίευμα από την Ισπανία αποκαλύπτει ότι ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε απαιτεί ένα πακέτο 600 εκατομμυρίων ευρώ από την Αλ Χιλάλ, σε περίπτωση που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Παγκόσμιο πρωταθλητή.

Οι οπαδοί της έχουν επαναπαυθεί και το ενδιαφέρον τους δείχνει να έχει μετατοπιστεί αποκλειστικά και μόνο στη διάκριση στην Ευρώπη. Όπου διάκριση, με τα οικονομικά δεδομένα της Παρί και το ρόστερ που έχει, θεωρείται η κατάκτηση του Champions League  ή έστω η συμμετοχή της σε έναν τελικό. Κάτι που δεν έχει καταφέρει ωστόσο, με τον εκνευρισμό στις τάξεις των φίλων της να αυξάνεται γεωμετρικά χρόνο με το χρόνο. 

Μία τα τερτίπια του Νεϊμάρ, μία οι συνεχείς αποκλεισμοί, έχουν φέρει διάχυτη την απογοήτευση στο Παρκ ντε Πρενς. Aυτή τη χρονιά ο αποκλεισμός ήρθε από τα χέρια της Μπάγερν Μονάχου, με τα αστέρια της Παρί να είναι -δεδομένης της αξίας τους πάντα- εξαφανισμένα από τις διπλές αναμετρήσεις. Και όσο κι αν οι Βαυαροί κάθε άλλο παρά αμελητέα ποσότητα μπορούν να θεωρηθούν, η φετινή αποτυχία μοιάζει να έχει φέρει τους οπαδούς στα όριά τους. Στο στόχαστρό τους σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γαλλία φαίνεται να έχει μπει ο Λιονέλ Μέσι, με μερίδα των ultras, των πιο δυναμικών οπαδών των Παριζιάνων να είναι θυμωμένοι με την κακή του απόδοση. 

Δηλώνουν πως θα τον αποδοκιμάσουν, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής (19/3) κόντρα στη Ρεν και τονίζουν πως μιλάει πολύ σε σχέση με ό,τι τελικά προσφέρει εντός των 4 γραμμών του γηπέδου. Αρκετοί μάλιστα δηλώνουν ανοιχτά πως δε θέλουν να συνεχίσει να αποτελεί μέλος της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του. Το κλίμα είναι πολύ αρνητικό τόσο για τον Λίο όσο και για τους υπόλοιπους αστέρες της Παρί, είναι δε πολύ δύσκολο να αντιστραφεί με δεδομένο τον πρόσφατο αποκλεισμό.