Το αβέβαιο μέλλον του Μέσι: Τα 600 εκατ. ευρώ που απαιτεί ο πατέρας του και το σενάριο με την Σαουδική Αραβία (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο & Λιονέλ Μέσι

i

Κριστιάνο Ρονάλντο & Λιονέλ Μέσι/©Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images/Ideal Images

Το αβέβαιο μέλλον του Μέσι: Τα 600 εκατ. ευρώ που απαιτεί ο πατέρας του και το σενάριο με την Σαουδική Αραβία (vid)

Κώστας Τόπας 08:23 - 16.03.2023

Δημοσίευμα από την Ισπανία αποκαλύπτει ότι ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε απαιτεί ένα πακέτο 600 εκατομμυρίων ευρώ από την Αλ Χιλάλ, σε περίπτωση που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Παγκόσμιο πρωταθλητή.

Το όνειρο για την κατάκτηση του Champions League, έλαβε τέλος για την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι γνώρισαν την ήττα με 2-0 από την Μπάγερν Μονάχου και σε συνδυασμό μάλιστα με το 1-0 του πρώτου αγώνα, αποχαιρέτησαν την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μετά τον αποκλεισμό των Παριζιάνων, ο Λιονέλ Μέσι καλείται να πάρει -ίσως- την πιο δύσκολη απόφαση της καριέρας του. Να ανανεώσει με την Παρί, να δοκιμάσει την τύχη του στο MLS, να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Μπαρτσελόνα ή να δοκιμάσει τις δυνατότητες του στη Σαουδική Αραβία. Μέχρι τότε, το σίγουρο είναι ότι ο 35χρονος Παγκόσμιος πρωταθλητής αποχαιρέτησε απογοητευμένος γι' ακόμη μία χρονιά το Champions League.

Ο Λιονέλ Μέσι ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν το προσεχές καλοκαίρι. Ο Χόρχε Μέσι, ο πατέρας και εκπρόσωπος του, είχε ήδη συνάντηση με την ηγεσία, αλλά τίποτα δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα. Μια άλλη επιλογή του Αργεντινού αστέρα είναι να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα, τον σύλλογο που υπερασπίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής του καριέρας και όπου έγινε θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, δημοσίευμα της «El Chiringuito» αποκαλύπτει ότι το μέλλον του Λιονέλ Μέσι, ενδέχεται να είναι στην Σαουδική Αραβία. Συγκεκριμένα, το γαλλικό Μέσο τονίζει ότι ο «Pulga» αποτελεί διακαή πόθο των ανθρώπων της Αλ Χιλάλ, η οποία είναι μισητή αντίπαλος της Αλ Νασρ, του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Βέβαια, για να επιτευχθεί μία τέτοια συμφωνία, ο Λιονέλ Μέσι θα πρέπει να βάλει αρκετά χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό, μιας ο ίδιος είχε δηλώσει ότι θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη.Ετσι, ο πατέρας του Μέσι θα διεκδικούσε ένα πακέτο 600 εκατομμυρίων ευρώ από την Αλ Χιλάλ για να επιτρέψει στον γιο του να ενταχθεί στο πρωτάθλημα του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία.

Την Τρίτη (14/03) ο πατέρας του Παγκόσμιου πρωταθλητή, εθεάθη σε αεροδρόμιο της Σαουδικής Αραβίας με τον επικεφαλής της Αθλητικής Ακαδημίας Mahd: τον καθηγητή Abdullah Hammad και έναν συγγενή της βασιλικής οικογένειας, δηλαδή τον πρίγκιπα Abdulaziz Al-Faisal . Μένει να δούμε αν κατά την εν λόγω συνομιλία των τριών ανδρών έγινε λόγος για πιθανή μεταγραφή του Μέσι ή απλή συζήτηση για τον ρόλο του πρεσβευτή του επιθετικού της Παρί για τον σαουδαραβικό τουρισμό.