Ερασιτεχνική ΑΕΚ: «Το αίμα του Μιχάλη ζητάει δικαίωση»
i

© Intime

Ερασιτεχνική ΑΕΚ: «Το αίμα του Μιχάλη ζητάει δικαίωση»

Sportal newsroom 15:18 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 08.08.2023

Δικαίωση για το αίμα του αδικοχαμένου Μιχάλη που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια ζητάει με ανακοίνωσή της η ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Για «Κροάτες φασίστες δολοφόνους που ενώθηκαν στην Αθήνα με Έλληνες φασίστες δολοφόνους» κάνει λόγο η ερασιτεχνική ΑΕΚ σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τη στυγερή δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη πέριξ του γηπέδου της Ένωσης. Ο οπαδός της ΑΕΚ δέχθηκε χτύπημα με μαχαίρι και κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν.

Η ερασιτεχνική ΑΕΚ ζητάει με ανακοίνωσή της την παραδειγματική τιμωρία των φυσικών και ηθικών αυτουργών της δολοφονίας. Επισημαίνει, ακόμη, ότι ο αριθμός των θυμάτων θα ήταν μεγαλύτερος αν δεν υπήρχε η παρέμβαση των ανθρώπων της ασφαλείας του γηπέδου και ορισμένων φιλάθλων.

«Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν την ανείπωτη θλίψη μας για την απώλεια του Μιχάλη… Τα συλλυπητήρια μας, δεν μπορούν να απαλύνουν με τίποτα τον πόνο της οικογένειάς του… Είμαστε πραγματικά συντετριμμένοι… Τον Μιχάλη δεν θα τον ξεχάσουμε ΠΟΤΕ… Ήταν, είναι και θα είναι για πάντα, ένας από εμάς…

Η αγωνία μας έκδηλη για την κατάσταση των τραυματιών, ανάμεσά τους, μικρών παιδιών, ένα εκ των οποίων σοβαρά.

Η οικογένεια της ΑΕΚ δεν πρόκειται να ησυχάσει εάν δεν εντοπιστούν και τιμωρηθούν παραδειγματικά, όλοι όσοι συμμετείχαν στη δολοφονία του Μιχάλη και στην εγκληματική και οργανωμένη επίθεση κατά αθώων πολιτών στη Νέα Φιλαδέλφεια, έξω από το σπίτι μας.

Πρόκειται ξεκάθαρα για Κροάτες φασίστες δολοφόνους, που διέσχισαν ανενόχλητοι τη χώρα, ενώθηκαν στην Αθήνα με Έλληνες φασίστες δολοφόνους και έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να σκοτώσουν.

Η οικογένεια της ΑΕΚ θα κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να βρεθούν και να πληρώσουν το φρικαλέο έγκλημα, τόσο οι φυσικοί, όσο και οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της δολοφονίας. Η ΑΕΚ συντάσσεται απόλυτα με τη λαϊκή απαίτηση για απόδοση ευθυνών και για τιμωρία, εκείνων που γνώριζαν, εκείνων που είχαν προειδοποιηθεί, εκείνων που επέτρεψαν να σουλατσάρουν ανενόχλητοι οι δολοφόνοι.

Σκληρές εικόνες: Νέα σοκαριστικά βίντεο από τα φονικά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια - Πουθενά η αστυνομία
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14:36 - 08.08.2023

Σκληρές εικόνες: Νέα σοκαριστικά βίντεο από τα φονικά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια - Πουθενά η αστυνομία

Νέα βίντεο ντοκουμέντα βγήκαν στη φόρα από τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (7/8) μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και των αντίστοιχων της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Και θα υπήρχαν κι άλλοι νεκροί, εάν δεν υπήρχε η ηρωική επέμβαση των ανθρώπων ασφαλείας του γηπέδου και ορισμένων φιλάθλων μας.

Το αίμα του Μιχάλη ζητάει ΔΙΚΑΙΩΣΗ και θα κάνουμε τα πάντα για αυτό», αναφέρει η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ.