Επιβλητική τριάρα στο «Βίλα Πάρκ» η Λίβερπουλ (1-3)

Λίβερπουλ

i

Πανηγυρισμοί παικτών Λίβερπουλ / © PrntScrn

Επιβλητική τριάρα στο «Βίλα Πάρκ» η Λίβερπουλ (1-3)

Sportal newsroom 21:33 - 26.12.2022 / Ανανεώθηκε: 00:44 - 27.12.2022

H Λίβερπουλ ήταν επιβλητική κόντρα στην Άστον Βίλα εκτός έδρας (1-3) και με τρεις διαφορετικούς σκόρερ κατάφερε να νικήσει για πέμπτη συνεχόμενη φορά την σημερινή αντίπαλο της.

Σε… Gift Box Day μετέτρεψε η Λίβερπουλ τον αγώνα της κόντρα στην Άστον Βίλα, κάνοντας στον εαυτό της το δώρο της νίκης με 3-1 κόντρα στην ομάδα του Ουνάι Έμερι, για την 17η αγωνιστική της Premier League.

Οι «Ρεντς» θέλησαν να δείξουν από νωρίς τις προθέσεις τους και το έκαναν με τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος σκόραρε για το 1-0 μόλις στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης. Στο 20ο λεπτό ο Μάτιπ έκανε το 2-0, εντούτοις ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε. Το συγκεκριμένο σκορ διαμόρφωσε για το πρώτο ημίχρονο ο Φαν Ντάικ, ο οποίος στο 37’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ άρχισαν να πιέζονται από τους «Βίλατζερς» και τελικά δέχτηκαν γκολ στο 46ο λεπτό από τον Γούοτκινς, με τον βοηθό όμως να σηκώνει το σημαιάκι του. Η μείωση ήρθε από τον ίδιο λίγα λεπτά αργότερα (59’) και με αυτόν τον τρόπο οι γηπεδούχοι άρχισαν να ψάχνουν την ισοφάριση. Το τέλος στις όποιες ελπίδες για 2-2 έδωσε λίγο πριν τη λήξη (81') ο Μπάιτσετιτς ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό 3-1.