Επίσημο: Στην Αλ Τζαζίρα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

i

© Intime

Επίσημο: Στην Αλ Τζαζίρα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:40 - 29.09.2023

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ανακοινώθηκε από την Αλ Τζαζίρα.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Μέση Ανατολή τον τελευταίο καιρό και ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν σε αραβική ομάδα είναι και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Αλ Τζαζίρα, η οποία τον ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (29/9)

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του επιθετικού, Αμπουμπακάρ Καμαρά. Έτοιμοι να σας δούμε με τα χρώματα της #pride_of_abudhabi, Αλ Τζαζίρα», ανέφερε η ομάδα των ΗΑΕ, στο ποστάρισμά της στο Facebook.

Πλέον, ο 28χρονος επιθετικός θα αγωνίζεται έχοντας το νούμερο «21» στην πλάτη του, υπό τις οδηγίες του θρυλικού Ολλανδού πρώην ποδοσφαιριστής, Φρανκ Ντε Μπουρ. Ο Καμαρά δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό, με τον οποίο και υπέγραψε το καλοκαίρι του 2022. Ο ίδιος ολοκλήρωσε τη θητεία του στον Πειραιά έχοντας μόλις 6 εμφανίσεις χωρίς να σκοράρει. 

Στον Άρη, σε δύο θητείες, αγωνίστηκε συνολικά σε 51 αγώνες, έχοντας 14 γκολ και 4 ασίστ. O δανεισμός του παίκτη από τους «ερυθρόλευκους» στους «κίτρινους» ολοκληρώθηκε το φετινό καλοκαίρι, όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είχε σκοπό να τον κρατήσει. Το ίδιο και ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι υπερπλήρης στο κομμάτι των σέντερ φορ.