ΕΠΟ: «Οι διεθνείς πήραν το πριμ του Nations League, γιατί να μην πληρώσουμε τον συνεργάτη του Πογετ;»

Τάκης Μπαλτάκος

i

© Intime

ΕΠΟ: «Οι διεθνείς πήραν το πριμ του Nations League, γιατί να μην πληρώσουμε τον συνεργάτη του Πογετ;»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:27 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:53 - 13.11.2023

Νέα τοποθέτηση είχε η ΕΠΟ αναφορικά με τον Μαουρίσιο Ταρίκο, υποστηρίζοντας πως οι διεθνείς της Εθνικής Ελλάδας πήραν κανονικά το πριμ του Nations League, επομένως δεν υπάρχει οικονομικό θέμα

Tα πάνω-κάτω ήρθαν στην ΕΠΟ και αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ, για τον άμεσο συνεργάτη του, Μαουρίσιο Ταρίκο. Σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, ο βοηθός του είναι απλήρωτος οκτώ μήνες και ως εκ τούτου απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση. 

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Η απάντηση της ΕΠΟ ήταν άμεση και η Ομοσπονδία ανέφερε σε πρώτο χρόνο ότι: «Ο Μαουρίσιο Ταρίκο δεν πληρώνεται γιατί υπάρχει ένα διαδικαστικό θέμα, αφού δεν έχει βγάλει ελληνικό ΑΦΜ. Ζητάει να πληρωθεί σε μία ξένη εταιρία και κάτι τέτοιο δεν γίνεται να συμβεί, διότι θα είναι σαν να κάνουμε ξέπλυμα "βρώμικου" χρήματος. Του ζητάμε επανειλημμένα να βγάλει ελληνικό ΑΦΜ και δεν το κάνει».

ΕΠΟ: «Ζητάμε από τον βοηθό να βγάλει ΑΦΜ για να πληρωθεί και δεν το κάνει! Κινδυνεύουμε, αν τον πληρώσουμε όπως θέλει εκείνος»
EURO

17:51 - 13.11.2023

ΕΠΟ: «Ζητάμε από τον βοηθό να βγάλει ΑΦΜ για να πληρωθεί και δεν το κάνει! Κινδυνεύουμε, αν τον πληρώσουμε όπως θέλει εκείνος»

Απάντηση στις δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ έδωσε η ΕΠΟ, η οποία υποστήριξε πως ο λόγος που παραμένει απλήρωτος ο Μαουρίσιο Ταρίκο είναι ότι δεν βγάζει ΑΦΜ.

Με νέα της τοποθέτηση θέλησε να επισημάνει πως δεν τίθεται θέμα οικονομικού ζητήματος στην Ομοσπονδία, υποστηρίζοντας πως οι ποδοσφαιριστής εισέπραξαν κανονικά το πριμ από το Nations League. Πιο αναλυτικά, η ΕΠΟ ανέφερε πως οι διεθνείς πήραν κανονικά τα χρήματα και αυτό θα είχε συμβεί και με τον Ταρίκο, αν εκείνος είχε βγάλει ελληνικό ΑΦΜ.