Η ΕΠΟ ζήτησε την τιμωρία του Βόλου για την αγωγή που κατέθεσε: «Αυτές είναι οι ποινές εφόσον επιμένετε»

O Αχιλλέας Μπέος

i

© Intime

Η ΕΠΟ ζήτησε την τιμωρία του Βόλου για την αγωγή που κατέθεσε: «Αυτές είναι οι ποινές εφόσον επιμένετε»

Sportal newsroom 13:33 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:52 - 01.02.2024

Η ΕΠΟ απέστειλε στη Super League επιστολή σε σχέση με την αγωγή που κατέθεσε ο Βόλος κατά της ΕΠΟ και των διαιτητών του αγώνα ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος.

Ο Βόλος είχε ηττηθεί με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και οι Θεσσαλοί με ανακοίνωσή τους είχαν διαμαρτυρηθεί για το γκολ του Μωραΐτη που δεν μέτρησε.

«Ντροπή για την Ελληνική διαιτησία αποτελεί η ακύρωση κανονικού γκολ του Βόλου στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Και μάλιστα σε ένα αγώνα κυπέλλου, όπου δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Λυπούμαστε πολύ που το λέμε, αλλά καλό θα ήταν η απεργία των διαιτητών να γίνει διαρκείας. Αλλωστε με διαιτησίες σαν και τη σημερινή δεν έχει τίποτα να κερδίσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ντροπή για άλλη μία φορά, καθώς υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος», ανέφερε η σχετική ανακοίνωσή τους.

Σήμερα (01/02) η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέστειλε στη Super League 1 την παρακάτω επιστολή σε σχέση με την αγωγή που κατέθεσε η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος κατά της ΕΠΟ και των διαιτητών του αγώνα ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος. Μάλιστα, η ΕΠΟ προειδοποιεί ότι βάσει καταστατικού, αν συνεχίσει η ομάδα της Μαγνησίας να επιμένει για να πάει την υπόθεση σε ένδικη διαμάχη, μπορεί μέχρι και να αποκλειστεί από τους υπόλοιπους αγώνες πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει: