Σοκ: Βγήκαν καλάσνικοφ κι έπεσαν πυροβολισμοί σε ματς της ΕΠΣΔΑ

Σοκ: Βγήκαν καλάσνικοφ κι έπεσαν πυροβολισμοί σε ματς της ΕΠΣΔΑ

Sportal newsroom 17:28 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:09 - 18.02.2024

Τρομερές σκηνές στο ελληνικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα σε παιχνίδι της Δυτικής Αττικής. Βγήκαν καλάσνικοφ, έπεσαν πυροβολισμοί και υπήρξαν συλλήψεις στο ματς Απόλλων Ποντίων - Μανδραϊκός.

Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ξεφύγει.

Ακόμα και σ’ ερασιτεχνικό επίπεδο, όπου δεν υπάρχουν τα συμφέροντα των μεγάλων ορισμένοι δεν αντιλαμβάνονται ότι το ποδόσφαιρο είναι χαρά και διασκέδαση. Και πηγαίνουν στα γήπεδα με όπλα!

Μία ακόμα θλιβερή μέρα, λοιπόν, για το ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτή τη φορά στη Δυτική Αττική. Το ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα Ποντίων και τον Μανδραϊκό διεκόπη στο 43’ και ενώ δεν υπήρχε σκορ. Με το αποτέλεσμα στο 0-0 και με τους φιλοξενούμενους να χάνουν πέναλτι, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει έως τώρα, υπήρξαν συμπλοκές στην εξέδρα και κατόπιν έπεσαν πυροβολισμοί τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου!

«Χαμός» στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στην παρέλαση των Κάνσας Σίτι Τσιφς για τη νίκη στον τελικό του Super Bowl
ΣΠΟΡ

23:16 - 14.02.2024

«Χαμός» στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στην παρέλαση των Κάνσας Σίτι Τσιφς για τη νίκη στον τελικό του Super Bowl

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στην παρέλαση των Κάνσας Σίτι Τσιφς, μετά την κατάκτηση του Super Bowl, με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για τραυματισμούς, ακόμα και μικρών παιδιών.

Αυτή τη στιγμή, μάλιστα, ο διαιτητής Βάτσιος με τους βοηθούς του και τον παρατηρητή του αγώνα θα μεταβούν στην Κεντρική Ασφάλεια του Ζεφυρίου, με συνοδεία αστυνομικής δύναμης, ώστε να γίνουν καταθέσεις και να ολοκληρωθεί εκεί το φύλλο αγώνος.

Εννέα κάλυκες

Από αστυνομικές πηγές έγινε γνωστό ότι στο γήπεδο βρέθηκαν εννέα κάλυκες κι έγιναν δέκα προσαγωγές. Οι έξι πραγματοποιήθηκαν μέσα στο γήπεδο και οι άλλες τέσσερις έπειτα από έλεγχο σε φορτηγάκι στη Λεωφόρο Νάτου, όπου βρέθηκε και όπλο.