Πυροβολισμοί και εννέα τραυματίες στο κέντρο του Ντένβερ κοντά στο γήπεδο των Νάγκετς (vid)
i

© photo by Denver Post / Getty Images / Ideal Images

Πυροβολισμοί και εννέα τραυματίες στο κέντρο του Ντένβερ κοντά στο γήπεδο των Νάγκετς (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:14 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:43 - 13.06.2023

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στο Ντένβερ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Νάγκετς κοντά στην Ball Arena έπεσαν πυροβολισμοί, τραυματίστηκαν 9 άνθρωποι και οι τρεις βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το Ντένβερ ξαγρυπνά! Η αρχική πρόθεση ήταν... πανηγυρική, αλλά σύντομα ήρθαν και τα δυσάρεστα νέα. Κοντά στο γήπεδο των Νάγκετς κι ενώ φίλαθλοι είχαν ξεχυθεί στους δρόμους για να πανηγυρίσουν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας τους ακούστηκαν πυροβολισμοί!  

Σύμφωνα με την αστυνομία του Κολοράντο, εννέα άτομα τραυματίστηκαν και τρεις εξ αυτών βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ένας ύποπτος, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση είναι και αυτός ελαφρώς τραυματίας, πράγμα που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν κι άλλα άτομα που έλαβαν μέρος στην τραγικής εξέλιξης ιστορίας, που έχει τα χαρακτηριστικά μία άγριας συμπλοκής ανάμεσα σε κάποια συμμορία. 

«Πρόκειται για μία περίπλοκη έρευνα που βρίσκεται στα αρχικά της στάδια, καθώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί το τοπίο και οι πληροφορίες έχουν αρχίσει να συλλέγονται», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας και σημειώθηκε πως «οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλαπλούς πυροβολισμούς, άρα πλέον αναζητούμε περισσότερα από ένα άτομα που συμμετείχαν στους πυροβολισμούς»

Οι αρχές έχουν εστιάσει την έρευνά τους σε ένα σημείο της πόλης περίπου 1,5 χιλιόμετρο μακριά από την Ball Arena των Νάγκετς, ενώ το ευτυχές μέσα στο δράμα της στιγμής ήταν πως την ώρα που έγινε το συμβάν ο κόσμος είχε ήδη αρχίσει να αποχωρεί από τους δρόμους της πόλης. Η περιοχή πάντως, αποκλείστηκε από την κυκλοφορία και παραμένει κλειστεί για προληπτικούς λόγους. 

Ο λόγος που ο Γιόκιτς θέλει να επιστρέψει γρήγορα στην Σερβία αφορά στη μεγαλύτερη του αγάπη (vids)
NBA

12:52 - 13.06.2023

Ο λόγος που ο Γιόκιτς θέλει να επιστρέψει γρήγορα στην Σερβία αφορά στη μεγαλύτερη του αγάπη (vids)

Τα ξημερώματα της Τρίτης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Αμερική με τους Νάγκετς, αλλά οι αγώνες του... συνεχίζονται και θέλει μονομιάς να επιστρέψει στην πατρίδα του γιατί την Κυριακή (18/6) έχει κούρσα το αγαπημένο του άλογο και δεν σκοπεύει να την χάσει!

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί όλοι τους στο νοσοκομείο και αγωνία υπάρχει για τη ζωή τριών ανθρώπων. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα δάκρυα χαράς της νίκης από την επιτυχία που προσέφεραν σε όλη την πόλη ο Νίκολα Γιόκιτς και η παρέα του, μετατράπηκαν πολύ γρήγορα σε δάκρυα λύπης για μία κατάσταση (μαζικοί πυροβολισμοί) που μπορεί στην Αμερική να βρίσκονται στο... ημερήσιο πρόγραμμα, αλλά πάντα σοκάρουν!