Έρικ Τεν Χαχ: Βόλτα με ηλεκτρικό ποδήλατο προς αναζήτηση σπιτιού με τη σύζυγό του
i

Έρικ Τεν Χαχ/©printscreen youtube

Έρικ Τεν Χαχ: Βόλτα με ηλεκτρικό ποδήλατο προς αναζήτηση σπιτιού με τη σύζυγό του

Ανδρέας Σερεβέτας • 11:37 - 01.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο Έρικ Τεν Χαχ εντόπισε την περιοχή που του αρέσει να μείνει κοντά στο Μάντσεστερ.

Ο Έρικ Τεν Χαχ κατάφερε να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προφανώς έχει πάρει εγγυήσεις από τη διοίκηση της ομάδας ότι θα παραμείνει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην τεχνική της ηγεσία. Γι' αυτό τον λόγο αναζητεί από τον Νοέμβριο καλύτερο σπίτι στην Αγγλία. Επισκέφθηκε τότε για πρώτη φορά το χωριό Hale, που βρίσκεται στην κομητεία του Cheshire.    

Μετά τον αγώνα κυπέλλου με τη Ρέντινγκ (3-1) το Σάββατο ανέβηκε στο ηλεκτρικό του ποδήλατο και μαζί με τη σύζυγο του Μπιάνκα πραγματοποίησαν νέα έρευνα στο χωριό που βρίσκεται μεταξύ του Μάντσεστερ και του Λίβερπουλ αλλά πιο κοντά στην έδρα της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.  

Ο Τεν Χαχ θα δοκιμάσει την πειθαρχία των παικτών του ταξιδεύοντας στο Λας Βέγκας
PREMIER LEAGUE

08:52 - 31.01.2023

Ο Τεν Χαχ θα δοκιμάσει την πειθαρχία των παικτών του ταξιδεύοντας στο Λας Βέγκας

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαχ, αποφάσισε να συμπεριλάβει ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας, ως μέρος της περιοδείας του συλλόγου στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από τη νέα σεζόν, προκειμένου να διαπιστώσει την πειθαρχία των παικτών του.

Το ζευγάρι κατέβηκε από τα ποδήλατα και διάβασε σχετικές αγγελίες από το παράθυρο ενός κτηματομεσιτικού γραφείου. Φυσικά ο Τεν Χαχ έγινε αμέσως αντιληπτός από τους περαστικούς, που ενδεχομένως να έχουν σύντομα γείτονες τον διάσημο προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπιάνκα.