Έρικσον: «Ο γιατρός μου λέει ότι δεν είμαι καλά, αλλά εγώ αισθάνομαι καλά, ζω όπως στο παρελθόν»

Έρικσον: «Ο γιατρός μου λέει ότι δεν είμαι καλά, αλλά εγώ αισθάνομαι καλά, ζω όπως στο παρελθόν»

Δημήτρης Χούπης 20:41 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:51 - 21.03.2024

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον μίλησε στο CNN για τη «μάχη» του με τον καρκίνο αναφέροντας ότι ο γιατρός του λέει πως δεν είναι καλά, παρόλο που εκείνος νιώθει καλά. Τόνισε δε ότι ζει όπως στο παρελθόν.

Δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που Σβεν Γκόραν Έρικσον διαγνώστηκε με καρκίνο, με τους γιατρούς να του δίνουν λιγότερο από έναν χρόνο ζωής. Μάλιστα η Λίβερπουλ ως ένδειξη τιμής αποφάσισε να του κάνει ένα τελευταίο δώρο. Να κάτσει στον πάγκο της ομάδας, στο παιχνίδι που έχουν διοργανώσει οι θρύλοι των «κόκκινων» με τους αντίστοιχους του Άγιαξ.

Ο λόγος που του έκαναν τη χάρη, ήταν τα λόγια του Σουηδού, ο οποίος είχε πει πως αποτελεί όνειρο να αποτελέσει προπονητής της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ. Από την πλευρά του ο 76χρονος φαίνεται ότι ανυπομονεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που έδωσε στο CNN.

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη ο Σουηδός μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό, λέγοντας ότι νιώθει καλά παρόλο που ο γιατρός του λέει ότι δεν είναι. Ενώ σχολίασε ότι συνεχίζει να ζει, όπως ακριβώς συνήθιζε στο παρελθόν.

«Ο γιατρός λέει πως δεν είμαι εντάξει αλλά εγώ αισθάνομαι εντάξει. Έχω αυτό που έχω, ξέρω πως είναι καρκίνος και δεν θεραπεύεται. Πρέπει να προσπαθείς να το σταματήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό είναι όλο αλλά είμαι εντάξει. Καλά πηγαίνει η θεραπεία, με τα πάνω και τα κάτω της.

Κάποιες φορές μεγαλώνει λίγο ο πόνος και κάποιες υποχωρεί. Είναι σαν μία είδους πάλη αλλά δεν κάθομαι στη γωνία κλαίγοντας. Ζω όπως ζούσα στο παρελθόν και εξακολουθώ να στέκομαι στα πόδια μου. Αισθάνομαι λίγο τυχερός επειδή μου λένε όλοι πόσο καλός είμαι όταν είμαι ακόμη ζωντανός. Συνήθως τα ακούς αυτά μετά από την κηδεία, οπότε δεν μπορώ να παραπονιέμαι», ήταν τα λόγια του αρχικά.

Στη συνέχεια ο Έρικσον αναφέρθηκε και στο κομμάτι της Εθνικής Αγγλίας, λέγοντας ότι το να είναι κανείς τεχνικός σε μια ομάδα όπως αυτή είναι τεράστια δουλειά. «Η Αγγλία είναι κάτι το ξεχωριστό. Δεν ξέρω αν το ποδόσφαιρο γεννήθηκε στην Αγγλία αλλά αυτή τη στιγμή η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο σήμερα. Και το να είσαι προπονητής της εθνικής Αγγλίας είναι τεράστια δουλειά, πιθανότατα η μεγαλύτερη στον κόσμο», είπε ο Σουηδός.

Το απίστευτο σενάριο που μπορεί να κρίνει πρωταθλητή στην Premier League μέσω playoff!
PREMIER LEAGUE

13:27 - 20.03.2024

Το απίστευτο σενάριο που μπορεί να κρίνει πρωταθλητή στην Premier League μέσω playoff!

Ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα μπορούσαν να έχουν μια τελευταία αναμέτρηση τη φετινή σεζόν. Πώς ο φετινός πρωταθλητής στην Premier League θα μπορούσε να κριθεί μέσω αγώνα playoff!

«Δεν βλέπω κάποια ομάδα που να είναι καλύτερη. Ίσως να είναι η Γαλλία, η Ισπανία δεν είναι πάντως τόσο καλή όσο στο παρελθόν. Για την Γερμανία ποτέ δεν ξέρεις. Βλέποντας όμως την ομάδα που μπορεί να κατεβάσει στο χορτάρι η Αγγλία, νομίζω πως είναι πολύ δυνατή», είπε αναφορικά με την Αγγλία του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και την προσπάθειά της στο ερχόμενο Euro του 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας.