Έρχεται η Κυριακή των ντέρμπι: Ώρες και μεταδόσεις στα ματς «αιωνίων» και στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

i

© Intime

Έρχεται η Κυριακή των ντέρμπι: Ώρες και μεταδόσεις στα ματς «αιωνίων» και στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Θάνος Λυμπερόπουλος • 17:54 - 16.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Η Κυριακή (19/03) θα είναι μια γεμάτη μέρα για τους φίλους των σπορ, με ντέρμπι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Που θα δείτε και πότε τα δύο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και το Άρης - ΠΑΟΚ.

Την Κυριακή (19/03) η μέρα ξεκινάει από πολύ νωρίς με ντέρμπι αιωνίων στο μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 19η αγωνιστική της Basket League στις 15:45. Οι δύο ομάδες που έχουν ήδη βρεθεί αντιμέτωπες τέσσερις φορές την φετινή σεζόν (σε όλες έχει βγει νικητής ο Ολυμπιακός) δίνουν ακόμα μια μάχη για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται στην πρώτη θέση με 17-0 ενώ οι πράσινοι είναι στη δεύτερη με 14-3. Την μετάδοση θα την δείτε απ' το κανάλι της ΕΡΤ3.

Πώς θα πάρουν τα εισιτήρια οι φίλοι του Ολυμπιακού για το Βόλο - Η ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:27 - 16.03.2023

Πώς θα πάρουν τα εισιτήρια οι φίλοι του Ολυμπιακού για το Βόλο - Η ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για την Κυριακάτικη (19/3) αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Βόλο

Μάχη αιωνίων θα δούμε και στο γυναικείο μπάσκετ, με τις ερυθρόλευκες να υποδέχονται στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό για την πρώτη μάχη του τελικού των πλέι οφ της Α1 Γυναικών. Οι δύο ομάδες τελείωσαν τη σεζόν ισόβαθμες με 43 βαθμούς (21 νίκες - 1 ήττα).

Ντέρμπι και στο ποδόσφαιρο με τον Άρη να υποδέχεται στο Κλεάνθης Βικελίδης τον ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ (19:00). Η ομάδα του Τερζή βρίσκεται στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος στους 40 βαθμούς, μόλις έναν πάνω απ' τον έκτο Βόλο. Ο ΠΑΟΚ απ' την άλλη, με 54 βαθμούς είναι ζωντανός στη μάχη του τίτλου. Τελείωσε το δεύτερο γύρο αήττητος κι είναι και μέσα στην διεκδίκηση του κυπέλλου. Η μετάδοση του παιχνιδιού θα γίνει απ' τα κανάλια Nova Sports.

Ανησυχία στην ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού: Πάλι εκτός ο Γκαρσία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:17 - 16.03.2023

Ανησυχία στην ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού: Πάλι εκτός ο Γκαρσία

Ο Γκαρσία ούτε και στη σημερινή προπόνηση ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ και πλέον τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό - Ανεβάζει ρυθμούς από αύριο ο Μουκουντί

Το πιο σημαντικό ματς της αγωνιστικής ωστόσο, είναι αυτό ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό (21:30). Οι δύο ομάδες είναι σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους. Με μια ΑΕΚ που είχε το απόλυτο μέσα στη Φιλαδέλφεια μέχρι να ηττηθεί απ' τον Ολυμπιακό την προηγούμενη εβδομάδα κι ένας Παναθηναϊκός που δείχνει να θυμίζει το παλιό καλό του εαυτό. Ένα ματς που πιθανότατα θα αποβεί κομβικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση θα αναμεταδοθεί απ’ τα κανάλια της Cosmote Sport.