Ανησυχία στην ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού: Πάλι εκτός ο Γκαρσία
i

Λιβάι Γκαρσία/©intime

Ανησυχία στην ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού: Πάλι εκτός ο Γκαρσία

Κώστας Τσίλης 16:17 - 16.03.2023 / Ανανεώθηκε: 16:23 - 16.03.2023

Ο Γκαρσία ούτε και στη σημερινή προπόνηση ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ και πλέον τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό - Ανεβάζει ρυθμούς από αύριο ο Μουκουντί

Πολύ διαφορετικά περίμενε το ξεκίνημα των προπονήσεων αυτής της εβδομάδας και ο Ματίας Αλμέιδα και ο Λιβάι Γκαρσία, αλλά πολύ διαφορετικά εξελίσσονται. Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ δεν μπήκε σε φουλ ρυθμούς δουλειάς ούτε και χθες, αλλά ούτε και σήμερα, μετά το ρεπό της Δευτέρας. Ακολούθησε ένα συντηρητικό πρόγραμμα. Κάτι που σημαίνει πως τα χρονικά περιθώρια να φτάσει στο 100% της ετοιμότητας ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχουν... στενέψει. 

Ο Γκαρσία ήταν στην αποστολή του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό και μάλιστα πήρε και σημαντικό χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο αυτό ίσως να ήταν κάτι που τον πήγε λίγο πίσω, ως προς την απόλυτη ετοιμότητά του, μετά την επιστροφή από την θλάση. Μένει πλέον να φανεί αν ο Λιβάι θα καταφέρει αύριο ή ακόμα και το Σάββατο, να ανεβάσει ρυθμούς στην προπόνηση. Και θα δείξει αν μπορεί να διεκδικήσει θέση στην αποστολή για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Αντίθετα για τον Αρόλντ Μουκουντί, που δεν προπονήθηκε κανονικά ούτε χθες αλλά ούτε και σήμερα, υπάρχει η σιγουριά πως αύριο θα βγάλει ένα σημαντικό κομμάτι της δουλειάς. Και ως εκ τούτου θα προλάβει να είναι απολύτως έτοιμος, για να παίξει κανονικά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Κάτι που έχει μεγάλη σημασία, με δεδομένο πως θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας και ο Ντομαγκόι Βίντα.