Ξανά προπονητής στον Ερυθρό Αστέρα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Ξανά προπονητής στον Ερυθρό Αστέρα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Γιάννης Λιβανός • 16:28 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:46 - 22.12.2023

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος είναι και πάλι προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, διαδεχόμενος τον Μπαράκ Μπαχάρ στον πάγκο της ομάδας.

Ο Ερυθρός Αστέρας επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην τεχνική της ηγεσία. Ο άλλοτε τεχνικός της ΑΕΚ διαδέχθηκε στον πάγκο της Σέρβικης ομάδας τον Μπαράκ Μπαχάρ, που είχε αναλάβει τα ηνία της ομάδας μόλις το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 53χρονος τεχνικός βρισκόταν στον Απόλλωνα Λεμεσού μέχρι τις αρχές του Δεκεμβρίου, από τον οποίο έφυγε μετά από έντεκα παιχνίδια στον πάγκο του. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός έχει περάσει μεταξύ άλλων από τους πάγκους των εξής ομάδων: ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ (Ιουλ. 2021 - Οκτ. 2021), Αλ-Ετιφάκ, Αλ-Αχλί,  Πανιωνίου και Ομόνοιας.

Χαμός στο Βελιγράδι: Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα επιτέθηκαν στους Άγγλους τα ξημερώματα
CHAMPIONS LEAGUE

09:45 - 13.12.2023

Χαμός στο Βελιγράδι: Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα επιτέθηκαν στους Άγγλους τα ξημερώματα

Χαμός έγινε στους δρόμους του Βελιγραδίου τα ξημερώματα της Τρίτης, με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα να επιτίθονται στους Άγγλους φιλάθλους της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Μιλόγεβιτς θα καθίσει για δεύτερη φορά στο πάγκο του Ερυθρού Αστέρα, μετά την πρώτη θητεία του εκεί για δύομιση χρόνια, από τον Ιούνιο του 2017 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2019. Να σημειωθεί πως στη Σέρβικη ομάδα ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Κ19 του Ερυθρού Αστέρα, όπου έμεινε για ένα χρόνο (2010-2011).