Η κεφαλιά-οβίδα του Σιντιμπέ με την Μπράιτον ψηφίστηκε ως το καλύτερο γκολ των ομίλων του Europa League (vid)

Μπράιτον - ΑΕΚ

i

©Intime

Η κεφαλιά-οβίδα του Σιντιμπέ με την Μπράιτον ψηφίστηκε ως το καλύτερο γκολ των ομίλων του Europa League (vid)

Κώστας Τόπας 14:31 - 22.12.2023

Επειτα από ψηφοφορία, η κεφαλιά - οβίδα του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, κόντρα στη Μπράιτον, αναδείχθηκε το καλύτερο γκολ των ομίλων του Europa League.

Μετά από ψηφοφορία που διεξήχθη στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, το γκολ του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ κόντρα στη Μπράιτον αναδείχθηκε το καλύτερο των ομίλων του Europa League.

Στις 21 Σεπτεμβρίου η ΑΕΚ αντιμετώπισε τους «γλάρους» για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και πήρε το προβάδισμα μέσα στο «Άμεξ» με τον 31χρονο Γάλλο μπακ. Στο 11ο λεπτό μετά την εκτέλεση κόρνερ του Γκατσίνοβιτς από αριστερά, ο Σιντιμπέ με εκπληκτική κεφαλιά μεταξύ μεγάλης περιοχής και πέναλτι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Να σημειωθεί ότι το γκολ με εξαιρετική κεφαλιά του Σιντιμπέ είχε αναδειχθεί πρώτο στη ψηφοφορία και της πρεμιέρας των ομίλων, αφήνοντας πίσω τα τέρματα που ήταν υποψήφια και συγκεκριμένα των Φλόριαν Φλέκερ της ΛΑΣΚ κόντρα στη Λίβερπουλ, Λουντοβίκ Μπλας της Ρεν κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα και του Αμίνε Άντλι της Λεβερκούζεν στο ματς απέναντι στη Χάκεν.