ESPN: «Φεύγει από τη Βραζιλία για χάρη του Ολυμπιακού ο Ροντινέι»
i

O Ροντινέι με τη φανέλα της Φλαμένγκο / ©Intime

ESPN: «Φεύγει από τη Βραζιλία για χάρη του Ολυμπιακού ο Ροντινέι»

Sportal newsroom 21:20 - 30.11.2022 / Ανανεώθηκε: 21:41 - 30.11.2022

Ο Βραζιλιάνος μπακ θα πρέπει να θεωρείται παίκτης των Πειραιωτών σύμφωνα με το διεθνές πρακτορείο.

Μετά τη φυγή του Άβιλα ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ και την απομάκρυνση του Βρσάλικο που ήρθε, είδε και... απήλθε χωρίς να κάνει κάτι εξαιρετικό στη σύντομη θητεία του, οι πρωταθλητές Ελλάδας αναζητούσαν τον άνθρωπο που θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

Η έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών για το φλερτ με τον Ροντινέι, πήγε ένα βήμα παρακάτω σήμερα, 30/11, καθώς το ESPN σε δημοσίευμά του κάνει λόγο για τελειωμένη συμφωνία. Στο άρθρο του το Μέσο έχει τίτλο «Ο Ροντινέι φεύγει από την Βραζιλία και υπογράφει στον Ολυμπιακό», τονίζοντας ότι ο ποδοσφαιριστής της Φλαμένγκο έφτασε σε συμφωνία με τους Πειραιώτες για συμβόλαιο 2.5 ετών. 

Το ESPN αναφέρει ότι ο ποδοσφαιρστής βρίσκεται για διακοπές στις ΗΠΑ και περιμένει να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του, ώστε να μεταβεί στη χώρα μας για τις υπογραφές. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ακόμα ότι ο Βραζιλιάνος είχε δεχθεί κρούση από πολλές ομάδες της χώρας του, όμως επέλεξε τον Πειραιά και τους «ερυθρόλευκους». 

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής είχε ένα ανεκπλήρωτο όνειρο για την καριέρα του, που δεν είναι άλλο από το να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Μέχρι στιγμής δεν έκανε ποτέ το υπερατλαντικό ταξίδι για κάποια ομάδα της Γηραιάς Ηπείρου και η πρόταση των Πειραιωτών ήταν για εκείνον θείο δώρο προκειμένου να εκπληρώσει τον στόχο του. 

Έτσι η ομάδα του Μίτσελ θα προσθέσει στη μηχανή της έναν παίκτη που θα της δώσει λύσεις σε μια θέση που τα τελευταία χρόνια πονούσε, ενώ και ο Ροντινέι θα μπορεί να ονειρεύεται την κατάκτηση κάποιου τίτλου σε ευρωπαϊκή ομάδα...