Ροντινέι κι έπεται συνέχεια
i

Ροντινέι/Manuel Cortina/Getty Images/Ideal Images

Ροντινέι κι έπεται συνέχεια

Διονύσης Βερβελές 11:16 - 30.11.2022 / Ανανεώθηκε: 19:17 - 30.11.2022

Ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει μόνο στην απόκτηση του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» συνεχίζεται στην Ισπανία, ωστόσο η διοίκηση των Πειραιωτών τρέχει και τα υπόλοιπα θέματα. Η απόκτηση του Ροντινέι δείχνει πως είναι θέμα ημερών, ίσως και ωρών. Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει πάρει την απόφαση να μετακομίσει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Οι συμπατριώτες του παρουσιάζουν ως δεδομένη πλέον την μεταγραφή και έτσι είναι. Όπως επισημάναμε, είναι μια κίνηση που ο Ολυμπιακός «έχτιζε» εδώ και ημέρες.

Ο ατζέντης του Ροντινέι στο Sportal.gr: «Η συμφωνία με τον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί σύντομα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:34 - 28.11.2022

Ο ατζέντης του Ροντινέι στο Sportal.gr: «Η συμφωνία με τον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί σύντομα»

Ο ατζέντης του μεταγραφικού στόχου του Ολυμπιακού, Ροντινέι επιβεβαίωσε στο Sportal.gr πως η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι σχεδόν βέβαιη, με τον 30χρονο δεξιό οπισθοφύλακα να προβάρει τα «ερυθρόλευκα».

Η Σενεγάλη προκρίθηκε, συνεχίζει στο Μουντιάλ, ο Σισέ θα ήθελε να φέρει πρόταση και να κάνει ένα άλλο βήμα στην καριέρα του. Ο Μπα που ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τρίτης στην Ισπανία δεν φαίνεται να κερδίζει τον Μίτσελ και στο μυαλό του τεχνικού των «ερυθρολεύκων» είναι η απόκτηση ενός στόπερ. Μπορεί ο Παπασταθόπουλος να πηγαίνει καλύτερα και να μπαίνει πιο γρήγορα απ’ ότι πολλοί περίμεναν στις προπονήσεις, ωστόσο η σεζόν έχει πολύ δρόμο.

Στο μυαλό του Μίτσελ μάλιστα, είναι και αμυντικός στυλ Μαρκάνο. Που θα είναι αριστεροπόδαρος και θα μπορεί να παίξει είτε στόπερ είτε μπακ. Δεν είναι το πιο εύκολο να βρεις τέτοιον παίκτη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά οι άνθρωποι των Πειραιωτών εδώ και καιρό έχουν βάλει μπροστά για αρκετές περιπτώσεις. Κάτι που φάνηκε και από την εξέλιξη με τον Ροντινέι, αλλά και τον τρόπο που χειρίστηκαν τη λύση συμβολαίου με τον Σίμε Βρσάλικο, με τον Κροάτη να μη δικαιώνει τις προσδοκίες.