«Ελλάς ολέ ολέ»: Χαμός στο Αιντχόφεν από τους φίλαθλους της Εθνικής (vid)
i

© Twitter

«Ελλάς ολέ ολέ»: Χαμός στο Αιντχόφεν από τους φίλαθλους της Εθνικής (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:45 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:42 - 07.09.2023

Δυναμικό «παρών» έχουν δώσει οι οπαδοί της Εθνικής Ελλάδας στο Αϊντχόφεν, με σκοπό να στηρίξουν την προσπάθεια του Πογέτ και των παικτών του κόντρα στην Ολλανδία.

Μία από τις πιο σημαντικές της «μάχες» δίνει η Εθνική Ελλάδας κόντρα στην Ολλανδία, την οποία και αντιμετωπίζει εκτός έδρας (7/9,21:45) με φόντο την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Euro. Στο «Stadion Phillips» θα βρεθούν αρκετοί φίλοι της ομάδας, οι οποίοι θέλουν να στηρίξουν τον Γκουστάβο Πογέτ και τους ποδοσφαιριστές του σε αυτή τους την προσπάθεια.

Οι δρόμοι του Αιντχόφεν έχουν γεμίσει από νωρίς με... γαλάζιο και λευκό, αφού εκατοντάδες είναι οι υποστηρικτές της «επίσημης αγαπημένης» που βρέθηκαν στην εν λόγω πόλη. Μάλιστα, φρόντισαν να δηλώσουν δυναμικά την παρουσία τους, τραγουδώντας συνθήματα για την Εθνική ομάδα

Θυμίζουμε πως η αναμέτρηση της «γαλανόλευκης» με την Ολλανδία είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Πέμπτης (21:45, 7/9), ενώ τρεις μέρες αργότερα ακολουθεί ο αγώνας εναντίον του Γιβραλτάρ στην «OPAP Arena». 

Που θα δείτε το Ολλανδία - Ελλάδα

Η Εθνική ομάδα φιλοξενείται απόψε(7/9) στο «Philips Stadion» από την Ολλανδία και ψάχνει θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει πολύτιμους βαθμούς στον όμιλο για τα προκριματικά του Euro 2024.

Αποκαλυπτικός Φαν’τ Σχιπ: «Κάναμε meeting σε beach bar και μετά μπάνιο! Ο Ολυμπιακός ήταν κόντρα σε ΕΠΟ, συμμαχία ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και… Παναθηναϊκό»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

17:42 - 07.09.2023

Αποκαλυπτικός Φαν’τ Σχιπ: «Κάναμε meeting σε beach bar και μετά μπάνιο! Ο Ολυμπιακός ήταν κόντρα σε ΕΠΟ, συμμαχία ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και… Παναθηναϊκό»

Γεμάτη αποκαλύψεις η συνέντευξη του πρώην τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας Τζον Φαν’τ Σχιπ. Η κόντρα ΕΠΟ με Ολυμπιακό και η φιλία με τον Άρη, οι συμμαχίες ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ο Μπακασέτας, οι συσκέψεις σε beach bar και η περιπέτεια της συζύγου του.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση, τόσο από το Novasports Prime, όσο και από το κανάλι του Alpha. Στη συνδρομητική πλατφόρμα την περιγραφή θα αναλάβει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος με σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη, ενώ στο ελεύθερο κανάλι o Ισίδωρος Πρίντεζης.