Επίσημο: Σε Γεωργία ή Λουξεμβούργο η έδρα του τελικού των playoffs του Nations League

Εθνική Ελλάδας

i

© Intime

Επίσημο: Σε Γεωργία ή Λουξεμβούργο η έδρα του τελικού των playoffs του Nations League

Κώστας Τσιακλής 13:17 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:26 - 23.11.2023

Η Εθνική Ελλάδας έμαθε το που θα διεξαχθεί ο τελικός των playoffs του Nations League, από όπου θα προκύψει και η ομάδα που θα προκριθεί στο Euro 2024.

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η κλήρωση των playoffs του Nations League. 

Όπως είναι γνωστό η Εθνική Ελλάδας θα διεκδικήσει την πρόκριση της μέσω του Path C και στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν. Αν η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ προκριθεί τότε στον τελικό θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Γεωργία - Λουξεμβούργο. Αυτό που προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση είναι η έδρα του τελικού.

Από τη διαδικασία λοιπόν προέκυψε ότι ο τελικός του Path C θα διεξαχθεί στη Γεωργία ή στο Λουξεμβούργο (ανάλογα φυσικά με το ποια ομάδα θα προκριθεί). Κάπως έτσι η Εθνική Ελλάδας θα υποδεχθεί στις 21 Μαρτίου στην OPAP Arena το Καζακστάν και αν προκριθεί στον τελικό της 26ης Μαρτίου θα ταξιδέψει σε Γεωργία ή Λουξεμβούργο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κλήρωση έγινε και για τα άλλα δύο Path και προέκυψαν τόσο τα ζευγάρια, όσο και η έδρα των τελικών.

Πογέτ για Φορτούνη: «Υπάρχουν παίκτες όπως ο Τζόρνταν που αποσύρθηκε κι επέστρεψε - Γιατί την κάνετε σε μένα την ερώτηση;»
EURO

12:30 - 23.11.2023

Πογέτ για Φορτούνη: «Υπάρχουν παίκτες όπως ο Τζόρνταν που αποσύρθηκε κι επέστρεψε - Γιατί την κάνετε σε μένα την ερώτηση;»

Ο Γκουστάβο Πογέτ κλήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση του Κώστα Φορτούνη από την Εθνική Ελλάδας, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής.

Τα ζευγάρια στα τρία Path 

Path A: Πολωνία - Εσθονία / Ουαλία - Φινλανδία (ο τελικός θα γίνει στην έδρα του νικητή από το πρώτο ζευγάρι)

Path B: Ισραήλ - Ισλανδία / Βοσνία - Ουκρανία (ο τελικός θα γίνει στην έδρα του νικητή από το δεύτερο ζευγάρι)

Path C: Γεωργία - Λουξεμβούργο / Ελλάδα - Καζακστάν (ο τελικός θα γίνει στην έδρα του νικητή από το πρώτο ζευγάρι)

Πατήστε εδώ για να δείτε τη διαδικασία της κλήρωσης