Ζέσταμα ενόψει Γαλλίας κόντρα στη Νέα Ζηλανδία για την Εθνική
i

©intime

Ζέσταμα ενόψει Γαλλίας κόντρα στη Νέα Ζηλανδία για την Εθνική

Ιάσονας Τσίλης 09:01 - 17.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:13 - 17.11.2023

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει τη Νέα Ζηλανδία στη Ριζούπολη σε αγώνα φιλικού χαρακτήρα, με στόχο την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τη Γαλλία.

Άπαντες στην Εθνική ομάδα προετοιμάζονται για το παιχνίδι της Τρίτης (21/11, 21:45) κόντρα στη Γαλλία, με το οποίο θα κλείσει τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Euro 2024.

Η «επίσημη αγαπημένη» θα αντιμετωπίσει σήμερα (17/11, 19:00) τη Νέα Ζηλανδία, στη Ριζούπολη σε φιλική αναμέτρηση, προκειμένου να έχει αγωνιστικό ρυθμό για τη μάχη με τους «τρικολόρ».

Τις τελευταίες ημέρες το κύριο θέμα συζήτησης στους κύκλους της Εθνικής είναι το μέλλον του Γκουστάβο Πογέτ, το οποίο φαντάζει δυσοίωνο, μετά τις δηλώσεις που έκανε για το γεγονός, ότι ο βοηθός του είναι απλήρωτος, οι οποίες σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.

Παρόλα αυτά, το ενδιαφέρον στρέφεται στο αγωνιστικό κομμάτι, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, να προορίζει τους Κουρμπέλη και Μάνταλο για το αρχικό σχήμα, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στη Γαλλία.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, στην κορυφή της επίθεσης, Παυλίδης, Ιωαννίδης και Γιακουμάκης διεκδικούν φανέλα βασικού, ενώ ανοιχτή είναι και η θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης και «παίζεται» μεταξύ Πέλκα και Κωνσταντέλια.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης.

Τι θα κάνει η ΕΠΟ με το «πέταλο» της «OPAP» Arena στο ματς με τη Γαλλία - Θα είναι και πάλι άδειο;
EURO

09:11 - 15.11.2023

Τι θα κάνει η ΕΠΟ με το «πέταλο» της «OPAP» Arena στο ματς με τη Γαλλία - Θα είναι και πάλι άδειο;

Η Ελλάδα ετοιμάζεται για το φιλικό παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία αλλά και με τη Γαλλία για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024 κι εύλογη ερώτηση όλων είναι αν το «πέταλο» της OPAP Arena θα είναι αυτή τη φορά ανοικτό για να φιλοξενήσει τους Έλληνες φιλάθλους.

Νέα Ζηλανδία: Κρόκομπ, Πέιν, Μπόξαλ, Πάινακερ, Κάκας. Γκαρμπέτ, Στάμενιτς, ΜακΚόβατ, Γκράιβ, Τζαστ, Γουντ.