Εκτός αγωνιστικής δράσης για 3-4 εβδομάδες ο Χατζηδιάκος

Παντελής Χατζηδιάκος

i

©Intime

Εκτός αγωνιστικής δράσης για 3-4 εβδομάδες ο Χατζηδιάκος

Δημήτρης Χούπης 22:31 - 13.02.2024

Ο Παντελής Χατζηδιάκος τραυματίστηκε λίγο πριν το παιχνίδι της Κάλιαρι με τη Λάτσιο και σύμφωνα με τις εξετάσεις ο Έλληνας στόπερ θα μείνει εκτός για 3-4 εβδομάδες.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος αποκόμισε τραυματισμό μία ημέρα πριν το παιχνίδι της Κάλιαρι με τη Λάτσιο στις 10 Φλεβάρη. Κάπως έτσι προκλήθηκε ανησυχία στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδος ενόψει του ημιτελικού με το Καζακστάν για τα playoffs του Euro 2024. 

Ωστόσο σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα οι εξετάσεις έδειξαν ότι το πρόβλημα θα τον κρατήσει για περίπου ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης. Πιο αναλυτικά το L'Unione Sarda αναφέρει ότι ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός δεν θα μπορεί να αγωνιστεί για 3-4 εβδομάδες. Κάτι που σημαίνει ότι προλαβαίνει οριακά τον αγώνα της Εθνικής. 

Όσον αφορά την Κάλιαρι, θα χάσει τα παιχνίδια με τις Ουντινέζε, Νάπολι και Έμπολι και θα επιστρέψει στις 10 Μαρτίου στον αγώνα με τη Σαλερνιτάνα

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική έχει να αντιμετωπίσει το Καζακστάν στην «OPAP Arena» στις 21 Μαρτίου για τα ημιτελικά των playoffs. Σε περίπτωση που περάσει αντίπαλός της θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Γεωργία - Λουξεμβούργο

Επέστρεψε ο Τσιμίκας με τη Λίβερπουλ

Την ώρα που ο Χατζηδιάκος είναι τραυματίας, ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας που ήταν κι αυτός εκτός αγωνιστικός δράσης, έχει επιστρέψει κανονικά με τη Λίβερπουλ. Ο Έλληνας αριστερός μπακ μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Άρσεναλ στον ώμο, φαίνεται ότι είναι τελείως καλά, αφού αγωνίστηκε για λίγο στο ματς των «κόκκινων» με την Μπέρνλι. Αυτό σημαίνει ότι ο Γκουστάβο Πογέτ θα τον έχει κανονικά στη διάθεσή του για την αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.