Ετοιμάζει προσφορά για Γιακουμάκη η Μίντιλαντ
i

Γιακουμάκης / © Intime

Ετοιμάζει προσφορά για Γιακουμάκη η Μίντιλαντ

Sportal newsroom 17:14 - 04.01.2023

Την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη θέλει να κάνει πράξη η Μίντιλαντ, ετοιμάζοντας προσφορά στη Σέλτικ.

Η Μίντιλαντ εικάζεται πως θέλει να κάνει δικό της τον Γιώργο Γιακουμάκη, προκειμένου να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της. Η ομάδα της Δανίας φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι και ως εκ τούτου ιδανική λύση μοιάζει ο Έλληνας φορ, για τον οποίο ο σύλλογος ετοιμάζεται να καταθέσει προσφορά.

Ένα στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει την περσινή αντίπαλο του ΠΑΟΚ είναι το γεγονός πως ο Γιακουμάκης έχει μείνει δυσαρεστημένος από την Σέλτικ. Τον περασμένο Νοέμβριο οι δύο πλευρές έκατσαν στο τραπέζι για να διαπραγματευτούν την επέκταση συμβολαίου που επιθυμούσε ο ποδοσφαιριστής αλλά και το κλαμπ, όμως οι συζητήσεις «ναυάγησαν» παταγωδώς. Αυτό έφερε τον εκνευρισμό του 28χρονου ο οποίος αποφάσισε πως θέλει να αποχωρήσει από τη Σκωτία.

Ο Γιακουμάκης αποτελεί βασική επιλογή του Άγγελου Ποστέκογλου, ωστόσο ο επιθετικός δεν διανύει επ' ουδενί την ίδια χρονιά με την περσυνή. Η αξία του σύμφωνα με το transfermarkt αγγίζει τα πέντε εκατ. ευρώ, ενώ το δημοσίευμα που έκανε γνωστή την πιθανή μεταγραφή υποστηρίζει πως κάπου εκεί αναμένεται να είναι η προσφορά της Μίντιλαντ.