Έτοιμο το «μπαμ» του καλοκαιριού: Η Τότεναμ είπε το «ναι» στη Μπάγερν για Κέιν
i

© Getty Images

Έτοιμο το «μπαμ» του καλοκαιριού: Η Τότεναμ είπε το «ναι» στη Μπάγερν για Κέιν

Κώστας Τσιακλής 12:44 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 10.08.2023

Η Μπάγερν Μονάχου έφτασε σε συμφωνία με την Τότεναμ για την απόκτηση του Χάρι Κέιν. Πλέον αυτός που θα αποφασίσει για τη μεταγραφή θα είναι ο ίδιος ο Άγγλος επιθετικός.

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής αφού συμφώνησε σε όλα με την Τότεναμ για την απόκτηση του Χάρι Κέιν. Πλέον η μεταγραφή εξαρτάται από τον ίδιο τον Άγγλο επιθετικό, ο οποίος θα πρέπει να αποφασίσει αν θα πάει ή όχι στους «Βαυαρούς».

Ένα από τα σήριαλ του φετινού καλοκαιριού φαίνεται να φτάνει στο τέλος του. Η Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού κατάφερε επιτέλους να λυγίσει την αντίσταση της Τότεναμ και της απέσπασε το πολυπόθητο «ναι» για τη μεταγραφή του Χάρι Κέιν. Υπενθυμίζουμε ότι η Τότεναμ απέρριψε αρκετές προτάσεις των «Βαυαρών» με αποκορύφωμα αυτή των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Την είδηση έκανε αρχικά γνωστή ο δημοσιογράφος της Athletic, Ντέιβιντ Ορνστέιν. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος, η νεότερη πρόταση της Μπάγερν Μονάχου είναι άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ μαζί με τα μπόνους. Κάπως έτσι η Τότεναμ απάντησε θετικά σε αυτήν και δέχθηκε να της παραχωρήσει το ακριβότερο της περιουσιακό στοιχείο. 

Ο Ορνστέιν κάνει λόγο πως η μεταγραφή πλέον εξαρτάται από τον Χάρι Κέιν που θα πρέπει να αποφασίσει άμεσα για το μέλλον του. Ο Άγγλος φορ ήθελε η κατάσταση να ξεκαθαρίσει πριν από την πρεμιέρα της Τότεναμ στην Premier League την ερχόμενη Κυριακή (13/08). Ο Κέιν όσο περνούσε ο καιρός έκλινε προς την παραμονή του στο Βόρειο Λονδίνο και έτσι παραμένει άγνωστο το πως θα αντιδράσει σε αυτή την εξέλιξη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κέιν απολαμβάνει τη ζωή υπό τις οδηγίες του Άγγελου Ποστέκογλου, σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζεται η Athletic. Πάντως το συμβόλαιο του Χάρι Κέιν με την Τότεναμ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Ο Κέιν είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που έχουν περάσει από την Premier League. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι ο 30χρονος βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ με 213 τέρματα. Μπροστά του είναι μόνο ο θρυλικός Άλαν Σίρερ που σημείωσε 260 γκολ. Την περασμένη σεζόν ο Κέιν ξέφυγε από τη μετριότητα της Τότεναμ και σκόραρε 30 γκολ στην Premier League.