Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Χάρι Μαγκουάιρ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τοντιμπό

i

©PrtScr

Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Χάρι Μαγκουάιρ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κώστας Τσιακλής 11:14 - 10.08.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Χάρι Μαγκουάιρ. Οι υποψήφιοι που βρίσκονται στη λίστα του Έρικ Τεν Χαχ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδέχθηκε την πρόταση της Γουέστ Χαμ για τον Χάρι Μαγκουάιρ και πλέον ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Άγγλου κεντρικού αμυντικού. Οι τέσσερις υποψήφιοι που βρίσκονται στη λίστα του Έρικ Τεν Χαχ.

Παίκτης της Γούεστ Χαμ εκτός απροόπτου θα είναι πλέον ο Χάρι Μαγκουάιρ. Τα «σφυριά» έφτασαν σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Άγγλου κεντρικού αμυντικού και θα βγάλουν από τα ταμεία τους περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ.

Οι τέσσερις υποψήφιοι που βρίσκονται στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πλέον ο Έρικ Τεν Χαχ εξετάζει τις επιλογές του για τον αντικαταστάτη του Μαγκουάιρ και φαίνεται να έχει στη λίστα του τέσσερις βασικούς υποψηφίους. Ο πρώτος είναι ο Ζαν Κλεάρ Τοντιμπό που ανήκει στη Νις. Μάλιστα όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Ο δεύτερος υποψήφιος είναι ο Μπεντζαμίν Παβάρ της Μπάγερν Μονάχου. Τον Γάλλο τον έχουμε συνηθίσει στο δεξί άκρο της άμυνας ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ. Ο Παβάρ έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με τους «Βαυαρούς», οι οποίοι πιθανόν να θέλουν να τον πουλήσουν για να μην τον χάσουν δωρεάν το επόμενο καλοκαίρι. Ο ποδοσφαιριστής πάντως παρουσιάζεται πρόθυμος να μεταγραφεί στους «κόκκινους διαβόλους».

Το τρίτο όνομα στη λίστα του Έρικ Τεν Χαχ είναι αυτό του Εντμόντ Ταπσόμπα. Ο 24χρονος αγωνίζεται στη Λεβερκούζεν από το 2020 όταν και αποκτήθηκε με περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ από τη Βιτόρια Γκιμαράες. Το συμβόλαιο του εκπνέει το 2026 και παραμένει άγνωστο το αν οι Γερμανοί θέλουν να τον παραχωρήσουν.

Η Daily Mail προσθέτει στα πλάνα και τον Μαρκ Γκουέχι που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στην Κρίσταλ Πάλας. Επίσης στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται πως θα προσφερθεί ένα μονοετές συμβόλαιο στον Τζόνι Έβανς που εντάχθηκε ξανά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να βοηθήσει την ομάδα στην προετοιμασία για την επερχόμενη σεζόν.