Ποστέκογλου για την Τότεναμ: «Αν η επιτυχία δεν έρθει φέτος, θα έρθει του χρόνου»

Άγγελος Ποστέκογλου

i

©instagram/ange.postecoglou

Ποστέκογλου για την Τότεναμ: «Αν η επιτυχία δεν έρθει φέτος, θα έρθει του χρόνου»

Κωνσταντίνος Ζήκος 12:40 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:49 - 08.08.2023

Για τους στόχους που έχει θέσει για τη φετινή σεζόν με την Τότεναμ, μίλησε ο Άγγελος Ποστέκογλου, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη πρόκληση της μέχρι σήμερα καριέρας του, αφού θα καθοδηγήσει μια εκ των κορυφαίων ομάδων της Premier League.

O εντός ολίγων ημερών 58χρονος Ελληνοαυστραλός τεχνικός, Άγγελος Ποστέκογλου, ετοιμάζεται για την έναρξη της σεζόν στη Premier League, εκεί όπου θα καθοδηγήσει την Τότεναμ, την οποία και ανέλαβε το φετινό καλοκαίρι μετά από δύο χρόνια παρουσίας στη Σκωτία και τη Σέλτικ.

Σε ερώτηση λοιπόν που έγινε στον Άγγελο Ποστέκογλου για τους στόχους της Τότεναμ για την ερχόμενη σεζόν, θέλησε να «ρίξει τους τόνους», δηλώνοντας τα εξής: « Ποτέ δεν έβαλα στόχο στη ζωή μου, γιατί αν το έκανα δεν θα είχα καταφέρει σήμερα όσα έχω όντως πετύχει. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες επιτυχίες που είχα, ήταν απρόσμενες ακόμα και για μένα. Με το να μη βάζεις στόχους επειδή είναι αρκετά εύκολοι για να τους πετύχεις, υπάρχει περίπτωση να εφησυχαστείς. Το θέμα είναι να είσαι η καλύτερη ομάδα. Έχω πει ότι, έχω συνειδητοποιήσει όπου και αν βρέθηκα, ότι αν η επιτυχία δεν έρθει τον πρώτο χρόνο, θα έρθει τον δεύτερο».

Συνέχισε λέγοντας: «Οι οπαδοί θα σου δώσουν μια αίσθηση και ένδειξη για το πως πάμε. Αν φτάσουμε στο τέλος της χρονιάς και οι οπαδοί μας είναι χαρούμενοι, τότε θα έχουμε πετύχει τον στόχο μας. Είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε κάθε σύλλογο και είναι σημαντικό να νιώσουν όμορφα για την ομάδα τους, αλλά και να αντλήσουν ελπίδα για όσα θα ακολουθήσουν».

Βρήκε τον αντικαταστάτη του Ράις η Γουέστ Χαμ: Παίρνει τον Έντσον Άλβαρες με 40 εκατ. ευρώ από τον Άγιαξ
PREMIER LEAGUE

21:30 - 07.08.2023

Βρήκε τον αντικαταστάτη του Ράις η Γουέστ Χαμ: Παίρνει τον Έντσον Άλβαρες με 40 εκατ. ευρώ από τον Άγιαξ

Τον παίκτη που αναζητούσε για να καλύψει το μεγάλο κενό στον άξονα, μετά την αποχώρηση του αρχηγού της, Ντέκλαν Ράις, φαίνεται πως βρίσκει η Γουέστ Χαμ, αφού συμφώνησε με τον Άγιαξ για τον Άλβαρες.

Ο Ποστέκογλου μπορεί να γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά μεγάλωσε στην Αυστραλία και τη Μελβούρνη, οπότε εκεί καλλιέργησε την ποδοσφαιρική του νοοτροπία. Χρόνο με τον χρόνο, παρουσιάζεται βελτιωμένος και ο ίδιος, αλλά και η εκάστοτε ομάδα που προπονεί. Στη Σέλτικ, «άρπαξε» την ευκαιρία να προπονήσει σε υψηλό επίπεδο και μάλιστα σε μια χώρα που αποτελεί «σκαλοπάτι» για το βήμα στη Premier League, όσον αφορά πάντα τα ποδοσφαιρικά πλαίσια. Αυτό το βήμα το έκανε. Τώρα είναι στο χέρι του...