Βρήκε τον αντικαταστάτη του Ράις η Γουέστ Χαμ: Παίρνει τον Έντσον Άλβαρες με 40 εκατ. ευρώ από τον Άγιαξ

Έντσον Άλβαρες

i

©intime

Βρήκε τον αντικαταστάτη του Ράις η Γουέστ Χαμ: Παίρνει τον Έντσον Άλβαρες με 40 εκατ. ευρώ από τον Άγιαξ

Τον παίκτη που αναζητούσε για να καλύψει το μεγάλο κενό στον άξονα, μετά την αποχώρηση του αρχηγού της, Ντέκλαν Ράις, φαίνεται πως βρίσκει η Γουέστ Χαμ, αφού συμφώνησε με τον Άγιαξ για τον Άλβαρες.

Μία άκρως απαραίτητη, αλλά και ουσιαστική μεταγραφή ολοκληρώνει η Γουέστ Χαμ φέρνοντας τον 25χρονο Μεξικανό αμυντικό χαφ, Έντσον Άλβαρες που αγωνίζεται από το 2019 στον Άγιαξ. Η μεταγραφή συμφωνήθηκε στα 40 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους κι ο παίκτης αναμένεται εντός 24ώρου στο Λονδίνο για τις απαραίτητες εξετάσεις και τις υπογραφές.

Ο Άγιαξ τον απέκτησε από την Αμέρικα του Μεξικό, πληρώνοντας ένα ποσό της τάξης των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Μετά από 4 χρόνια στο Άμστερνταμ και 147 συμμετοχές με τη φανέλα του «Αίαντα» αναχωρεί για την Αγγλία. Με τη φανέλα του Άγιαξ, πέτυχε 13 γκολ και 6 ασιστ, ενώ είναι και 69 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας σημειώσει και 3 τέρματα.

«Τα σφυριά» έχουν αρκετά χρήματα στη διάθεση τους για την μεταγραφική ενίσχυση που θα επιδιώξουν, αφού η πώληση του Ντέκλαν Ράις στην Άρσεναλ, απέφερε περίπου 116 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία τους. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι αναμένεται να καλύψουν το κενό του Ράις, δαπανώντας μόλις το 1/4 από τα χρήματα που έλαβε για τον πρώην αρχηγό της.

Η μεταγραφή του Άλβαρες θα αποτελέσει την πρώτη του φετινού καλοκαιριού για την ομάδα, παρά το γεγονός ότι πλησιάζει το πρώτο παιχνίδι της για την Premier League, το Σάββατο 12/8 απέναντι στη Μπόρνμουθ. Η Γουέστ Χαμ δεν φαίνεται να βιάζεται στην υπόθεση «μεταγραφές» , αφού πέρα από τον Ράις, έχει διατηρήσει το βασικό μέρος του «κορμού» της και θέλει να κινηθεί υπομονετικά και στοχευμένα στο μεταγραφικό παζάρι.