Παίρνει δανεικό τον Σκαμάκα από τη Γουέστ Χαμ η Ρόμα

Τζιανλούκα Σκαμάκα

i

©PrtScr

Παίρνει δανεικό τον Σκαμάκα από τη Γουέστ Χαμ η Ρόμα

Κώστας Τσιακλής 14:00 - 30.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:58 - 30.07.2023

Η Ρόμα θέλει να ενισχυθεί στην κορυφή της επίθεσης και φέρεται να συμφώνησε με τη Γουέστ Χαμ για το δανεισμό του Τζιανλούκα Σκαμάκα.

Η Ρόμα ψάχνει για ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης και φέρεται πως έχει έρθει σε συμφωνία με τη Γουέστ Χαμ για δανεισμό του Τζιανλούκα Σκαμάκα. Μάλιστα στο ντιλ θα υπάρχει και οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να ενισχύσει την επίθεση του αφού ο Τάμι Έιμπραχαμ είναι τραυματίας ενώ ο Αντρέα Μπελότι δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι ο Ιταλός σέντερ φορ την περασμένη σεζόν πέτυχε μόλις τέσσερα τέρματα σε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία οι «τζιαλορόσι» έφτασαν σε συμφωνία με τη Γουέστ Χαμ για τον δανεισμό του Τζιανλούκα Σκαμάκα. Όπως αναφέρεται η Ρόμα θα πληρώσει ένα ποσό κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ ενώ στο ντιλ υπάρχει και οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή έναντι 22 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτή θα ενεργοποιηθεί αν ο 24χρονος επιθετικός πραγματοποιήσει ορισμένο αριθμό συμμετοχών και η Ρόμα εξασφαλίσει θέση για το Champions League της περιόδου 2024-2025.

Ο Σκαμάκα βρίσκεται στη Γουέστ Χαμ από το καλοκαίρι του 2022 όταν και αποκτήθηκε από την Τορίνο με 36 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ιταλός πραγματοποίησε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και μέτρησε συνολικά οκτώ τέρματα.

Ενδιαφέρον και για Μοράτα

Την ίδια ώρα ένα άλλο δημοσίευμα από την Corriere dello Sport αναφέρει πως η Ρόμα ενδιαφέρεται ακόμα για τον Άλβαρο Μοράτα. Μάλιστα αναφέρεται πως η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο σκοπεύει να αγοράσει και τους δύο επιθετικούς πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

«Κλείνει» και Σάμαρτζιτς η Ίντερ
SERIE A

13:20 - 30.07.2023

«Κλείνει» και Σάμαρτζιτς η Ίντερ

Η Ίντερ βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ακόμα μιας μεταγραφής. Συγκεκριμένα οι «νερατζούρι» θα αγοράσουν τον Λάζαρ Σάμαρτζιτς από την Ουντινέζε.

Γίνεται λόγος πως η Ρόμα συμφώνησε ήδη με τον Ισπανό για ένα συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2027. Οι απολαβές του Μοράτα θα ανέρχονται στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Επίσης στο σχετικό άρθρο προστίθεται ότι οι «τζιαλορόσι» θέλουν να ξεφορτωθούν τους Ρότζερ Ιμπάνιεζ και Ρικ Κάρσντορπ προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Μοράτα. Πάντως για την ώρα οι δύο παίκτες δεν έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον κάποιας άλλης ομάδας.