Έτσι έχει το θέμα ΠΑΟΚ-Λιβάγια

Ο Λιβάγια με τον Ζίβκοβιτς.

i

©intime

Έτσι έχει το θέμα ΠΑΟΚ-Λιβάγια

Μάνος Τσαλγατίδης 16:30 - 25.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 29.05.2024

Η πρόταση που δεν έγινε ποτέ από τον ΠΑΟΚ και η πραγματική διάσταση του θέματος

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδος, αλλά εντός του οργανισμού οι πανηγυρισμοί έχουν κοπάσει και άπαντες κοιτούν την επόμενη ημέρα. Ο Δικέφαλος θέλει ενίσχυση και ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει ζητήσει αυτή να γίνει άμεσα.

Παίκτες έχουν προταθεί, το τμήμα σκάουτινγκ κατέθεσε τις δικές του προτάσεις και σύντομα οι «ασπρόμαυροι» θα διαλέξουν τους στόχους τους προκειμένου να κάνουν την κίνηση τους και τις απαραίτητες ενέργειες για να τους κλείσουν.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που προτάθηκε και το όνομα του παίζει στο εξωτερικό εδώ και μερικές ημέρες είναι αυτό του Μάρκο Λιβάγια. O Kροάτης είναι γνωστός στην Ελλάδα από το πέρασμα του στην ΑΕΚ, ενώ ο ΠΑΟΚ τον αντιμετώπισε ως αντίπαλο και το καλοκαίρι στα ματς με τη Χάιντουκ.

Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή με τρομερή ποιότητα και ποδοσφαιρική εξυπνάδα, αλλά ο χαρακτήρας του μπορεί να χαρακτηριστεί προβληματικός. Αυτός είναι και ο πιο σημαντικός λόγος για τον οποίο ο Δικέφαλος έχει βάλει στην άκρη την περίπτωση του και δεν ασχολείται με αυτή τη δεδομένη στιγμή.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει φορ που να μπορεί να σκοράρει εύκολα γκολ, ο Λιβάγια είναι τέτοιος, αλλά το background του και κάποια άλλα ζητήματα τακτικής και όχι μόνο φύσεως έχουν κάνει την περίπτωση του να μοιάζει μη ελκυστική για τους «ασπρόμαυρους», που έχουν λοκάρει σε άλλους ποδοσφαιριστές για τη συγκεκριμένη θέση.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα από Κροατία περί πρότασης του Δικεφάλου στον Κροάτη ποδοσφαιριστή δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και ίσως να είναι πιο πολύ μοχλός πίεσης από τη μανατζερική του ομάδα.