«Ο ΠΑΟΚ δίνει δύο εκατ. ευρώ για Λιβάγια»

Μάρκο Λιβάγια

i

©Intime

«Ο ΠΑΟΚ δίνει δύο εκατ. ευρώ για Λιβάγια»

Κώστας Τόπας 08:15 - 25.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:17 - 29.05.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Κροατία, ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση για τον Μάρκο Λιβάγια.

Πριν από μερικές ημέρες στην Κροατία είχαν αποκαλύψει ότι ο Μάρκο Λιβάγια αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Χάιντουκ Σπλιτ και πως είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτή τη φορά νέο δημοσίευμα και συγκεκριμένα του «Germanijak.hr», αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του άλλοτε φορ της ΑΕΚ, έχοντας κάνει μάλιστα και πρόταση για να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Οι Κροάτες αναφέρουν πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» προσφέρει στον Λιβάγια ένα ποσό μεταξύ 1,5 και δύο εκατομμυρίων ευρώ. Η αξία του βάσει του transfermarkt είναι 6,5 εκατομμύρια ευρώ.

Υπενθυμίζεται πάντως πως ο άλλοτε επιθετικός της ΑΕΚ, έχει συμβόλαιο με την Χάιντουκ Σπλιτ έως το 2027, ενώ αγωνίζεται στην κροατική ομάδα από το 2021, όταν και ολοκλήρωσε την πορεία του στην Ένωση.

Φέτος ο Λιβάγια μετράει 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει 12 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και τέσσερις ασίστ.

Μάρκο Λιβάγια: Ο λόγος της αποχώρησής του από την Κροατία και ποιες οι πιθανότητες να επιστρέψει στην Ελλάδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:19 - 22.05.2024

Μάρκο Λιβάγια: Ο λόγος της αποχώρησής του από την Κροατία και ποιες οι πιθανότητες να επιστρέψει στην Ελλάδα

Ο Κροάτης επιθετικός έχει αντιμετωπίσει πολλούς τραυματισμούς στη Χάιντουκ, που θα ήθελε να τον πουλήσει. Ποιες ομάδες στην Ελλάδα θα δέχονταν τις υπηρεσίες του.

Την περυσινή σεζόν μάλιστα, ο 30χρονος Κροάτης επιθετικός ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος της χώρας, για δεύτερη σερί χρονιά. Επειτα από μία ονειρική σεζόν, με 21 τέρματα και 15 ασίστ σε 42 εμφανίσεις που κατέγραψε με την ομάδα του Σπλιτ.