Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο για τους αγώνες στο EURO 2024
i

©Intime

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο για τους αγώνες στο EURO 2024

Sportal newsroom 09:17 - 27.03.2024

Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να προκριθεί στα τελικά του EURO 2024 μετά από 12 χρόνια, καθώς αποκλείστηκε από τη Γεωργία στην Τιφλίδα. Που κυμαίνονται όμως, οι τιμές των εισιτηρίων για τα παιχνίδια του EURO που θα γίνει στη Γερμανία;

Το ταξίδι της Εθνικής Ελλάδας στα playoffs του Nations League δεν ολοκληρώθηκε με τον ιδανικό τρόπο. Η «γαλανόλευκη» έχασε την πρόκριση από την Γεωργία στην Τιφλίδα στη διαδικασία των πέναλτι και πλέον η χώρα από τον Καύκασο θα βρεθεί αντί της Εθνικής μας στη φάση των ομίλων του EURO 2024.

Στη ρώσικη ρουλέτα, η επίσημη αγαπημένη αποδείχτηκε πιο άστοχη καθώς Μπακασέτας και Γιακουμάκης δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, με αποτέλεσμα οι «γαλανόλευκοι» να απουσιάζουν από ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση.

Οι Γεωργιανοί θα βρεθούν στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Η αρχή θα γίνει με τα τρία παιχνίδια του ομίλου, όπου θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τις Τουρκία (18.06), Τσεχία (22.06) και Πορτογαλία (26.06).

Το EURO 2024 θα λάβει χώρα στα γήπεδα της Γερμανία και θα συμμετέχουν συνολικά 24 ομάδες που θα χωριστούν σε 6 διαφορετικούς ομίλους. Πρόκειται για το 17ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και θα γίνει για τρίτη φορά σε Γερμανικό έδαφος και σε 10 διαφορετικά γήπεδα.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τα παιχνίδια των ομίλων στο EURO

Μπορεί η Εθνική μας ομάδα να μην κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση του EURO, ωστόσο έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πόσο θα κοστίζουν τα εισιτήρια στα γήπεδα της Γερμανίας για τη φάση των ομίλων.

Πόσο λοιπόν θα στοιχίσει σε όσους θέλουν να δώσουν το παρών στις εξέδρες των γερμανικών γηπέδων στις αναμετρήσεις του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος; Η απάντηση βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA στην ενότητα «Εισιτήρια». Ας τα δούμε αναλυτικά...

Αρχικά, αξίζει να σημειωθεί πως σε όλα τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων οι τιμές των εισιτηρίων είναι ίδιες. Και ξεκινούν τα πιο φθηνά από 30 ευρώ και φτάνουν μέχρι και 400 ευρώ. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία «Fans First» κοστίζουν 30 ευρώ, στην κατηγορία 3 60 ευρώ, στην κατηγορία 2 150 ευρώ, στην κατηγορία 1 200 ευρώ και στην κατηγορία «Prime Seats» 400 ευρώ.

Δείτε χαρακτηριστικά: