Γκέλαρε η Μακάμπι Χάιφα κι έμεινε πίσω στη μάχη του τίτλου πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό

Γκέλαρε η Μακάμπι Χάιφα κι έμεινε πίσω στη μάχη του τίτλου πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό

Γιώργος Σακελλαρίου 22:30 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:36 - 10.12.2023

Η Μακάμπι Χάιφα πριν τον «τελικό» με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ κι έμεινε στο -6 από την κορυφή.

Η Μακάμπι Χάιφα έδειξε κι απόψε ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League υποδέχθηκε για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Να σημειωθεί ότι λόγω του πολέμου τα παιχνίδια διεξάγονται χωρίς οπαδούς στις εξέδρες.

Οι πρωταθλητές πριν έρθουν στη Λεωφόρο για τον «τελικό» με το «τριφύλλι», όπου θα κριθεί ποια ομάδα θα συνεχίσει στο Europa Conference League, έμειναν στο 1-1 με τη Μπεϊτάρ.

Στο 20’ ο Σούα έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Η Μακάμπι Χάιφα πίεσε και στο 69’ ο Πιερό κατάφερε να σημειώσει το 1-1. Στο 79’ για τους φιλοξενούμενους αποβλήθηκε ο Σίλβα, αλλά η αντίπαλος του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης. Έτσι, έχοντας επτά παιχνίδια, έμεινε στην τέταρτη θέση και στο -6 από την πρωτοπόρο Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το μήνυμα της Θύρας 13 για τα σενάρια περί εφαρμογής κεκλεισμένων των θυρών
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:35 - 10.12.2023

Το μήνυμα της Θύρας 13 για τα σενάρια περί εφαρμογής κεκλεισμένων των θυρών

Τα επεισόδια στου Ρέντη που είχαν ως αποτέλεσμα να χαροπαλεύει ένας αστυνομικός στην εντατική, έχουν πυροδοτήσει πολλά σενάρια για την επόμενη ημέρα στον αθλητισμό της χώρας μας και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού AKTOR πήραν θέση στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μακάμπι Χάιφα (Μεσάι Ντεγκό): Κεούφ, Σούντγκρεν, Γκέρσον (67’ Σιμπλί), Κορνούντ, Σεκ, Σερί, Τζάμπερ, Σόου, (58’ Ρεφαέλοφ), Χαγκάγκ (58’ Ντέιβιντ), Πιερό, Καλαϊλί.