Τα ζευγαρια των ημιτελικών του Europa League

Europa League

i

© Imdb

Τα ζευγαρια των ημιτελικών του Europa League

Κώστας Τσιακλής 00:45 - 21.04.2023 / Ανανεώθηκε: 00:51 - 21.04.2023

Γιουβέντους - Σεβίλλη και Ρόμα - Μπάγερ Λεβερκούζεν αποτελούν τα ζευγάρια των ημιτελικών του Europa League.

Τα προημιτελικά του Europa League ολοκληρώθηκαν και πλέον έγιναν γνωστά τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών της διοργάνωσης. Αναμφίβολα το παιχνίδι που «κλέβει» τις εντυπώσεις είναι αυτό μεταξύ της Γιουβέντους και της Σεβίλλης ενώ στην άλλη αναμέτρηση η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο θα βρει απέναντι της τη Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο

Η «γηραιά κυρία» πέρασε δύσκολα τα εμπόδιο της Σπόρτινγκ Λισαβώνας καθώς οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στην Πορτογαλία, με τη Γιουβέντους να παίρνει την πρόκριση χάρη στο 1-0 του πρώτου αγώνα που διεξήχθη στο Τορίνο.

Από την άλλη η πολυνίκης του θεσμού, Σεβίλλη, θριάμβευσε επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού τη συνέτριψε με 3-0 στη ρεβάνς του «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν». Στον πρώτο αγώνα οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία (2-2), σε ένα παιχνίδι όπου οι Ανδαλουσιανοί βρέθηκαν να χάνουν νωρίς με 2-0. 

Η Σεβίλλη του Europa League ισοπέδωσε τη Γιουνάιτεντ των Μαγκουάιρ, Ντε Χέα και προκρίθηκε στα ημιτελικά!
EUROPA LEAGUE

23:59 - 20.04.2023

Η Σεβίλλη του Europa League ισοπέδωσε τη Γιουνάιτεντ των Μαγκουάιρ, Ντε Χέα και προκρίθηκε στα ημιτελικά!

Τι κι αν παραπαίει στη φετινή La Liga; H Σεβίλλη έκανε πλάκα στη θλιβερή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ των απίθανων Μαγκουάιρ και Ντε Χέα και με την καθαρή νίκη με 3-0 προκρίθηκε στα ημιτελικά του Europa League.

Η Ρόμα βρέθηκε μια ανάσα από το να μείνει εκτός συνέχειας όμως τελικά κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και είναι αυτή που θα δώσει το παρών της στα ημιτελικά. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο σώθηκε στο 89΄ με το γκολ του Πάολο Ντιμπάλα (2-1) που ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα και έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί οι Ιταλοί έφτασαν τελικά σε μια άνετη επικράτηση με 4-1.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα βρει απέναντι του τον Τσάμπι Αλόνσο και τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (4-1) και κάπως έτσι έσβησε τις ελπίδες των Βέλγων που είχαν αναπτερωθεί μετά το 1-1 στη Γερμανία.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών (11,18/5): 

Γιουβέντους-Σεβίλλη 
Ρόμα-Λεβερκούζεν