Νέα επίθεση της European Super League κατά του Τσέφεριν: «Εχουμε επαρκή στοιχεία για τις απειλές της UEFA»

Αλεξάντερ Τσέφεριν

i

Αλεξάντερ Τσέφεριν/PrtScr

Νέα επίθεση της European Super League κατά του Τσέφεριν: «Εχουμε επαρκή στοιχεία για τις απειλές της UEFA»

Κώστας Τόπας 11:52 - 01.02.2024

Η European Super League απαιτεί, μέσω επιστολής που εστάλη στον Τσέφεριν, να σταματήσει τις απειλητικές του συμπεριφορές και να τηρήσει την απόφαση του.

Η European Super League, μέσω του υποστηρικτή της A22, έστειλε επιστολή στην UEFA με τον πρόεδρό της Αλεξάντερ Τσέφεριν ως παραλήπτη, στην οποία προειδοποιεί για τις απειλητικές στάσεις της απέναντι στο έργο και την καλεί να τηρήσει τις δικαστικές αποφάσεις που επέβαλε το ΔΕΕ τον Δεκέμβριο.

«Ο Πρόεδρος της UEFA ανέφερε δημοσίως –και παρερμήνευσε– μια επιστολή στην οποία απαιτούμε από την UEFA να συμμορφωθεί με τους νόμους της ΕΕ και τις δικαστικές αποφάσεις και να τερματίσει τις συνεχιζόμενες ενέργειές της που αποσκοπούν στην παρεμπόδιση των δραστηριοτήτων της A22», αναφέρει η επιστολή, η οποία αναφέρει ότι υπάρχουν «επαρκή στοιχεία για τις απειλές της UEFA».

Έριξε «βόμβα» πριν τον Ολυμπιακό ο πρόεδρος της Φερεντσβάρος: «Κάθε ομάδα στα Βαλκάνια έχει αυτό το θέμα...»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

18:24 - 31.01.2024

Έριξε «βόμβα» πριν τον Ολυμπιακό ο πρόεδρος της Φερεντσβάρος: «Κάθε ομάδα στα Βαλκάνια έχει αυτό το θέμα...»

Μία δήλωση που έκανε ο πρόεδρος της Φερεντσβάρος, Γκαμπόρ Κουμπάτοβ, ήταν αρκετή για να φέρει τα πάνω - κάτω, αφού ο ίδιος ισχυρίζεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Τσέφεριν για σύσταση νέας διοργάνωσης.

«Καθώς διεξάγουμε δημόσιο διάλογο για το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου συλλόγων, δημοσιεύουμε την εν λόγω επιστολή, στην οποία ζητάμε από την UEFA να σταματήσει αμέσως και να σταματήσει την αντιανταγωνιστική συμπεριφορά που στοχεύει στον αποκλεισμό της Α22 από την ευρωπαϊκή ανταγωνιστική αγορά συλλόγων. #Διαφάνεια», προσθέτει.

Αυτό είναι, σύμφωνα με την ίδια την European Super League, το πρώτο μέτρο - η προειδοποίηση - που λαμβάνεται με την UEFA και τον πρόεδρό της Τσέφεριν για τις θεωρούμενες απειλητικές στάσεις απέναντι στο έργο και όχι σε συμμόρφωση με δικαστικές αποφάσεις. Το επόμενο πράγμα θα είναι να προσφύγετε στα δικαστήρια για να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας για ζημιές και απώλειες.