Η Έβερτον νίκησε την Μπρέντφορντ και εξασφάλισε την παραμονή της στην Premier League
i

©Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images

Η Έβερτον νίκησε την Μπρέντφορντ και εξασφάλισε την παραμονή της στην Premier League

Δημήτρης Χούπης 21:26 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:26 - 27.04.2024

Η Έβερτον πήρε τεράστια νίκη με 1-0 επί της Μπρέντφορντ στο Γκούντισον Παρκ και εξασφάλισε την παραμονή της στην Premier League.

Η Έβερτον εξασφάλισε την παραμονή της στην Premier League. Τα «ζαχαρωτά» επικράτησαν με 1-0 της Μπρέντφορντ και με τη νίκη αυτή θα βρίσκονται και του χρόνου στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας.

Από την άλλη η ομάδα του Λονδίνου έχει επίσης εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην Premier League, αφού έχει δέκα βαθμούς διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος.

Το πρώτο μέρος είχε ρυθμό, είχε τις ευκαιρίες, αλλά μόνο μία ήταν αυτή που απείλησε πραγματικά την αντίπαλη εστία. Συγκεκριμένα με τη συμπλήρωση των είκοσι λεπτών ο Γιένσεν πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε ένα σουτ αλλά η άμυνα της Έβερτον έκοψε την τελευταία στιγμή και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Λονδίνου ξεκίνησε χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία με τον Τόνεϊ, ο οποίος έκανε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Πίκφορντ έκανε μια τρομερή απόκρουση και έστειλε την μπάλα κόρνερ. Τρία λεπτά μετά ήταν η σειρά των «ζαχαρωτών» να απειλήσουν.

Ο ΜακΝίλ σούταρε από την άκρη της περιοχής, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Τελικά η ομάδα του Λίβερπουλ βρήκε το γκολ στο 60' με τον Γκεγιέ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ