Γράφτηκε ιστορία στην Αγγλία: Διαιτητής έδειξε κόκκινο... κύκλο και όχι κόκκινη κάρτα! (vid)

Ο κόκκινος κύκλος στο Μπρέντφορντ - Γουλβς

i

© PS Twitter

Γράφτηκε ιστορία στην Αγγλία: Διαιτητής έδειξε κόκκινο... κύκλο και όχι κόκκινη κάρτα! (vid)

Sportal newsroom 22:52 - 05.01.2024

Ένα σκληρό μαρκάρισμα του Γκόμες ήταν η αφορμή για να καταλήξει ο ίδιος στα αποδυτήρια. Βέβαια, η διαφορά με ότι συμβαίνει συνήθως ήταν πως δεν δέχθηκε κόκκινη κάρτα αλλά... κόκκινο κύκλο.

Η Μπρέντφορντ υποδέχθηκε στην έδρα της τη Γουλβς, με φόντο μία πρόκριση στους «64» του FA Cup. Τα πράγματα εξελίχθηκαν ιδανικά για τη γηπεδούχο, η οποία μόλις στο 9ο λεπτό απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα,

Ο Γκόμες έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Νόργκααρντ με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον ρέφερι της αναμέτρησης, Χάριγκντον. Εντούτοις, ο διαιτητής δεν του έδειξε την κόκκινη κάρτα αλλά τον... κόκκινο κύκλο, προκαλώντας την απορία όλων των θεατών.

«Αν τους ευχόμουν καλή τύχη, θα ήταν ψέμα...»: Ο Κλοπ για την απώλεια του Σαλάχ και του Έντο (vid)
PREMIER LEAGUE

15:33 - 05.01.2024

«Αν τους ευχόμουν καλή τύχη, θα ήταν ψέμα...»: Ο Κλοπ για την απώλεια του Σαλάχ και του Έντο (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε τι είπε στον Μοχάμεντ Σαλάχ και στον Γουατάρου Έντοκατά που θα απουσιάσουν για τον Κύπελλο Εθνών Αφρικής και ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ κατέληξε να αστειεύεται για την κατάσταση, δίνοντας μια ξεκαρδιστική απάντηση.

Βεβαίως, το Twitter πήρε... φωτιά μετά την εν λόγω υπόδειξη, με τα σχόλια των φιλάθλων να προκαλούν ασταμάτητο γέλιο. «Έπρεπε να είναι κίτρινος κύκλος και όχι κόκκινος» έγραψε ένας χρήστης. «Εκνευρίστηκα πιο πολύ με τον κόκκινο κύκλο παρά με την απόφαση» έγραψε ένας δεύτερος. 

Όσο για τον λόγο που ο ρέφερι έβγαλε κόκκινο κύκλο, η απάντηση δόθηκε από το «Give me Sport». Σύμφωνα με το ΜΜΕ «Οι κυκλικές και οβάλ κάρτες εισήχθησαν για να βοηθούν τους ανθρώπους που έχουν αχρωματοψία. Ήταν επίσης μία λύση για να βοηθήσει τον διαιτητή που ήθελε να βγάλει γρήγορα την κάρτα του, βάσει του σχήματός της»