Οι κλέφτες είχαν βάλει στο στόχαστρο τον Γκρίλις: Προσπάθησαν να ληστέψουν το σπίτι του έναν μήνα πριν

Τζακ Γκρίλις

i

©Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Οι κλέφτες είχαν βάλει στο στόχαστρο τον Γκρίλις: Προσπάθησαν να ληστέψουν το σπίτι του έναν μήνα πριν

Κώστας Τόπας 15:50 - 04.01.2024

Προμελετημένη ήταν η διάρρηξη στο σπίτι του Τζακ Γκρίλις από ληστές, οι οποίοι την δεύτερη φορά κατάφεραν να φύγουν με κλοπιμαία αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Δεν μπόρεσαν να το κάνουν την πρώτη φορά και, δυστυχώς, το έκαναν τη δεύτερη. Οι κλέφτες που επιτέθηκαν στο σπίτι του Τζακ Γκρίλις σχεδίαζαν τη ληστεία εδώ και καιρό. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», το είχαν ήδη δοκιμάσει πριν από ένα μήνα.

Ωστόσο, σε εκείνη την περίσταση, η εμφάνιση ενός απροσδόκητου περιπολικού διέκοψε τα σχέδιά τους και τους έκανε να τραπούν σε φυγή ακριβώς τη στιγμή που επρόκειτο να μπουν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, το δοκίμασαν στις 28 Νοεμβρίου ενώ ο Άγγλος έπαιζε με την Λειψία στο Champions League.

Ωστόσο, στις 27 Δεκεμβρίου πέτυχαν τον στόχο τους. Οι ληστές επιτέθηκαν στο σπίτι του παίκτη την ώρα που έπαιζε αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι με την Έβερτον στην πόλη του Λίβερπουλ. Οι δράστες ξεκίνησαν με κλοπιμαία αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ. Την ώρα της ληστείας, μέσα στο σπίτι βρίσκονταν η οικογένεια του ποδοσφαιριστή, οι γονείς του, οι δύο αδερφές του, ο αδερφός του και η γιαγιά του.

Γκρίλις: «Η καλύτερη χρονιά μου ως ποδοσφαιριστής, δεν μπορώ να γιορτάσω το 2023 μετά τη διάρρηξη στο σπίτι μου»
PREMIER LEAGUE

09:31 - 01.01.2024

Γκρίλις: «Η καλύτερη χρονιά μου ως ποδοσφαιριστής, δεν μπορώ να γιορτάσω το 2023 μετά τη διάρρηξη στο σπίτι μου»

Ο Τζακ Γκρίλις με μία ανάρτησή του στο instagram ανέφερε ότι ναι μεν το 2023 ήταν η καλύτερή του χρονιά ως ποδοσφαιριστής, ωστόσο μετά τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του δεν μπορεί να γιορτάσει.

«Η οικογένειά μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα και τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να εγγυηθώ την ασφάλειά τους. Ήταν μια τραυματική εμπειρία για όλους , αλλά είμαι πολύ ευγνώμων που κανείς δεν τραυματίστηκε», είπε ο παίκτης σε δήλωση που δημοσίευσε μέρες αργότερα στον λογαριασμό σας στο Instagram. «Δεν έχω λόγια να εξηγήσω πόσο συντετριμμένος είμαι από τη ληστεία που έγινε στο σπίτι μου πριν από λίγες μέρες», εξήγησε ο Γκρίλις για την ψυχική του κατάσταση.