Ο Φιρμίνο δεν αντέχει άλλο στην Σαουδική Αραβία και θέλει να επιστρέψει στην Premier League

Ρομπέρτο Φιρμίνο

i

© PrtScr

Ο Φιρμίνο δεν αντέχει άλλο στην Σαουδική Αραβία και θέλει να επιστρέψει στην Premier League

Πάνος Κορομηλάς 12:00 - 05.01.2024

Πιθανό το σενάριο επιστροφής του Ρομπέρτο Φιρμίνο στην Premier League, με τη Φούλαμ να εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, δε διανύει και την καλύτερη αγωνιστική περίοδο στη Σαουδική Αραβία, με αποτέλεσμα να έχουν φουντώσει τα σενάρια επιστροφής του σε κάποιον σύλλογο της Premier League.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Talk Sport, η Φούλαμ φαίνεται πως σκέφτεται σοβαρά την απόκτησή του στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της επιθετικής της γραμμής. 

Ο Φιρμίνο αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ, μετά από οχτώ χρόνια παρουσίας στον σύλλογο. Με  τους «κόκκινους» έγραψε τη δική του ιστορία, μετρώντας 111 γκολ και 79 ασίστ σε 362 εμφανίσεις. Ήταν βασικό μέλος της ομάδας που έφτασε μέχρι την κατάκτηση του Champions League το 2019 και του πρωταθλήματος Αγγλίας την επόμενη χρονιά.

Η πορεία του στην Αλ Αχλί της Σουδικής Αραβίας δεν εξελίσσεται ιδανικά προς το παρόν. Παρόλο που το ντεμπούτο του συνοδεύτηκε με τρία γκολ στην αναμέτρηση με την Αλ Χαζέμ, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Αυτά ήταν και τα μοναδικά τέρματα που έχει πετύχει σε 19 εμφανίσεις με τον σύλλογο. 

Θετικά νέα για Τσιμίκα και Εθνική Ελλάδος: Πιθανή η επιστροφή του πριν από τα playoffs του Nations League
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

17:15 - 04.01.2024

Θετικά νέα για Τσιμίκα και Εθνική Ελλάδος: Πιθανή η επιστροφή του πριν από τα playoffs του Nations League

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για τον Κώστα Τσιμίκα και την Εθνική Ελλάδος, καθώς όπως ανέφερε ρεπόρτερ της Λίβερπουλ, ο Έλληνας μπακ αναμένεται να επιστρέψει τέλη Φεβρουαρίου, πριν δηλαδή τα playoffs του Nations League.

Ο Μάρκο Σίλβα φαίνεται πως βλέπει θετικά την ένταξη του στο ρόστερ της Φούλαμ, με σκοπό να προσφέρει περισσότερες λύσεις σε δημιουργία και εκτέλεση. Αυτή τη στιγμή, η ομάδα του Λονδίνου βρίσκεται στη 13η θέση της Premier League με 24 βαθμούς, έχοντας σημαντική απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.