Ο Ρεγκιλόν επέστρεψε στην Τότεναμ

Σέρχιο Ρεγκιλόν

i

©PrtScr

Ο Ρεγκιλόν επέστρεψε στην Τότεναμ

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:41 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:41 - 04.01.2024

Ο Σέρχιο Ρεγκιλόν επέστρεψε στην Τότεναμ αφότου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τερμάτισε τον δανεισμό του.

Ο Σέρχιο Ρεγκιλόν επέστρεψε στην Τότεναμ αφού πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν 2023/24 ως δανεικός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Με την ένταξη στους «κόκκινους διαβόλους» στις αρχές Σεπτεμβρίου μετά από αρκετούς τραυματισμούς στη θέση του αριστερού μπακ, η συμφωνία δανεισμού που υπήρχε μεταξύ των πλευρών περιείχε μια ρήτρα διακοπής την οποία η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ έχει πλέον ενεργοποιήσει. 

Συμμετέχοντας σε 12 αγώνες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε Premier League, Champions League και Carabao Cup, ο 27χρονος βρέθηκε στον πάγκο τις τελευταίες εβδομάδες λόγω της επιστροφής του Λουκ Σο. 

«Ο Σέρχιο Ρεγκιλόν επιστρέφει στην Τότεναμ αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενεργοποίησε μια ρήτρα διακοπής στη συμφωνία δανεισμού», ανέφερε η Γιουνάιτεντ σε ανακοίνωσή της. 

«Ο Σέρχιο εκπλήρωσε τον ρόλο για τον οποίο προσήχθη: να καλύψει τα κενά των τραυματιών Λουκ Σο και Τάιρελ Μαλάσια, αφού αμφότεροι έμειναν εκτός με μακροχρόνιους τραυματισμούς. Ενώ ο Λουκ έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια με έναν μικρό τραυματισμό, ο Άγγλος διεθνής αναμένεται να επιστρέψει σύντομα. Ο Τάιρελ, εν τω μεταξύ, πλησιάζει στην επιστροφή από τον τραυματισμό του στο γόνατο».

Ο Ρεγκιλόν πέρασε την περασμένη θητεία δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας ενταχθεί στους «Σπερς» το 2020 με πενταετές συμβόλαιο από τη Ρεάλ Μαδρίτης και κάνοντας 52 συμμετοχές στο πρωτάθλημα στις δύο πρώτες του σεζόν.