Σάλος με την απαράδεκτη κίνηση από τον προπονητή της Κόβεντρι: Πανηγύρισε το νικητήριο γκολ στη... μούρη ενός 13χρονου ball boy (vid)

Σάλος με την απαράδεκτη κίνηση από τον προπονητή της Κόβεντρι: Πανηγύρισε το νικητήριο γκολ στη... μούρη ενός 13χρονου ball boy (vid)

Δημήτρης Χούπης 12:19 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:33 - 17.03.2024

Ο προπονητής της Κόβεντρι, Μαρκ Ρόμπινς, πανηγύρισε έξαλλα το νικητήριο γκολ της ομάδας του, που την έστειλε στους «4» του FA Cup, αλλά ξέφυγε λίγο παραπάνω, αφού το έκανε στη... μούρη ενός 13χρονου ball boy.

Η Κόβεντρι συνεχίζει να κάνει θαύματα στο FA Cup τη φετινή σεζόν. Οι «Sky Blues» απέκλεισαν τη Γουλβς στο Molineux επικρατώντας με 3-2, κάνοντας μάλιστα μια τρομερή ανατροπή στις καθυστερήσεις του αγώνα. Συγκεκριμένα, δέχτηκαν δύο γκολ στο 83' και το 88' και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-2.

Αλλά χάρη σε δύο τέρματα στο 90+7' και το 90+10' έκαναν την ανατροπή στην ανατροπή και πήραν το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης, για δεύτερη φορά στην ιστορία τους μετά τη σεζόν 1986-87 όταν και το κατέκτησαν. Όπου εκεί βρίσκεται και η Μάντσεστερ Σίτι που λίγο αργότερα νίκησε με ευκολία τη Νιούκαστλ με 2-0.

Όπως είναι λογικό το γκολ της πρόκρισης πανηγυρίστηκε αρκετά έντονα από τους ανθρώπους, τους παίκτες και τους οπαδούς της ομάδας της Championship. Μόνο που ο προπονητής της Κόβεντρι ξέφυγε λίγο παραπάνω και προχώρησε σε μια απαράδεκτη κίνηση.

Συγκεκριμένα, ο Μαρκ Ρόμπινς, εκείνη την ώρα πανηγύρισε στη... μούρη ενός 13χρονου ball boy, το οποίο έτυχε να βρίσκεται δίπλα στον πάγκο της Κόβεντρι. Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας της Championship απολογήθηκε για την κίνησή του λέγοντας:

«Το παιδάκι προηγουμένως είχε πετάξει την μπάλα και απομακρύνθηκε χαμογελώντας. Με ενόχλησε πραγματικά, έτσι πανηγύρισα μπροστά του. Δεν δείχνω συχνά συναισθήματα, αλλά αυτό σου προσφέρει το FA Cup», ήταν η εξήγησή του για τον πανηγυρισμό του.

Ο... κακός χαμός από τους οπαδούς της Κόβεντρι στο γκολ - πρόκριση κόντρα στη Γουλβς (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

18:04 - 16.03.2024

Ο... κακός χαμός από τους οπαδούς της Κόβεντρι στο γκολ - πρόκριση κόντρα στη Γουλβς (vid)

Η Κόβεντρι πήρε μια επική πρόκριση στα ημιτελικά του FA Cup κόντρα στη Γουλβς, κάνοντας μια τρομερή ανατροπή στις καθυστερήσεις του αγώνα. Στο γκολ - πρόκριση μάλιστα επικράτησε ο... κακός χαμός στην κερκίδα των οπαδών της ομάδας.

Θέση για το συμβάν πήρε και ο προπονητής της Γουλβς, Γκάρι Ο' Νιλ, ο οποίος σχολίασε ότι ναι μεν ο τεχνικός της Κόβεντρι απολογήθηκε, αλλά χαρακτήρισε την κίνηση αυτή αηδιαστική.

«Απολογήθηκε ο Μαρκ Ρόμπινς, αλλά το να πανηγυρίζεις μπροστά στη μούρη ενός νεαρού αγοριού είναι αηδιαστικό. Το παιδί ήταν πραγματικά αναστατωμένο. Δεν έπρεπε να είχε γίνει. Πίστευα ότι ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να μιλήσω στον Μαρκ γι' αυτό, επειδή είναι απλά παιδιά που κάνουν τη δουλειά τους», ήταν τα λόγια του τεχνικού των «λύκων».