Ο... κακός χαμός από τους οπαδούς της Κόβεντρι στο γκολ - πρόκριση κόντρα στη Γουλβς (vid)

Ο... κακός χαμός από τους οπαδούς της Κόβεντρι στο γκολ - πρόκριση κόντρα στη Γουλβς (vid)

Δημήτρης Χούπης 18:04 - 16.03.2024

Η Κόβεντρι πήρε μια επική πρόκριση στα ημιτελικά του FA Cup κόντρα στη Γουλβς, κάνοντας μια τρομερή ανατροπή στις καθυστερήσεις του αγώνα. Στο γκολ - πρόκριση μάλιστα επικράτησε ο... κακός χαμός στην κερκίδα των οπαδών της ομάδας.

Η Κόβεντρι συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο τη φετινή σεζόν, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά του FA Cup. Οι «Sky Blues» λοιπόν απέδειξαν για ακόμα μια φορά πως το Κύπελλο Αγγλίας είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, αφού απέκλεισαν τη Γουλβς. Ο τρόπος που έγινε αυτό μάλιστα ήταν τρομερά εντυπωσιακός, αφού βρέθηκαν να χάνουν με 1-2 στο 88', αλλά στις καθυστερήσεις ανέτρεψαν το σκορ και έκλεισαν μια θέση για το Wembley.

Η ομάδα της Championship πήρε το προβάδισμα στο 53' με τον Σιμς, αλλά στο 83' και το 88' οι «λύκοι» γύρισαν το παιχνίδι χάρη στα γκολ των Αΐτ - Νούρι και Μπουένο. Μόνο που η Κόβεντρι δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Στο 90+7' ο Σιμς ισοφάρισε και τρία λεπτά ο Ράιτ έκανε το 2-3 και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

Στο τρίτο γκολ λοιπόν, όπως είναι λογικό, επικράτησε ο κακός χαμός στην κερκίδα των οπαδών της Κόβεντρι, οι οποίοι έκαναν το ταξίδι μέχρι το Γουλβερχάμπτον για να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Τελικά επιβραβεύτηκαν, αφού είδαν η Κόβεντρι να παίρνει μια τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, για δεύτερη φορά στην ιστορία τους.

Η πρώτη ήταν τη σεζόν 1986-87, όταν είχε αποκλείσει τη Λιντς, την οποία είχε νικήσει με 3-2. Στον τελικό είχε βρει απέναντί της την Τότεναμ, της οποίας είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ.

Οι περίεργες σεξουαλικές συνήθειες των αστέρων της Premier League: Το μπουντρούμι, τα «παιχνίδια» και η αποκάλυψη της Βικτόρια για τον Μπέκαμ
SPORT+

13:31 - 12.03.2024

Οι περίεργες σεξουαλικές συνήθειες των αστέρων της Premier League: Το μπουντρούμι, τα «παιχνίδια» και η αποκάλυψη της Βικτόρια για τον Μπέκαμ

Η «Daily Star Sport» δημιούργησε μια συλλογή από τις σεξουαλικές εξομολογήσεις για τα αστέρια της Premier League. Από σεξουαλικά παιχνίδια μέχρι παιχνίδια σε μπουντρούμια μετά τους αγώνες.

Στο πρωτάθλημα η Κόβεντρι βρίσκεται στην όγδοη θέση, έχοντας 57 βαθμούς, τέσσερις πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στα playoffs ανόδου στην Premier League. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς είναι με τη Χάντερσφιλντ εκτός έδρας, ένα ματς που θεωρητικά μπορεί να είναι εύκολο για την Κόβεντρι, αφού η Χάντερσφιλντ βρίσκεται στις θέσεις του υποβιβασμού. Υπενθυμίζεται ότι την περσινή σεζόν οι «Sky Blues» είχαν φτάσει μέχρι τον τελικό των playoffs ανόδου, αλλά είχε γνωρίσει την ήττα με 1-2 από τη Λούτον.