Σοκ στη Μάντσεστερ Σίτι: Τραυματίστηκε ξανά ο Ντε Μπρόινε - Χάνει τα παιχνίδια με το Βέλγιο

Κέβιν Ντε Μπρόινε

Σοκ στη Μάντσεστερ Σίτι: Τραυματίστηκε ξανά ο Ντε Μπρόινε - Χάνει τα παιχνίδια με το Βέλγιο

Κώστας Τόπας 12:47 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:51 - 14.03.2024

Ο αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε, υπέστη νέο τραυματισμό με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στις επιλογές της εθνικής Βελγίου.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κριστόφ Τερέρ, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Βελγίου μετά από έναν «μικρό τραυματισμό στη βουβωνική χώρα».

Το Βέλγιο θα εντείνει τις προετοιμασίες του για το Euro 2024 στην επερχόμενη διεθνή διακοπή με φιλικά εναντίον της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας και της Αγγλίας το Σάββατο 23 Μαρτίου και την Τρίτη 26 Μαρτίου, αντίστοιχα. Ο Ντε Μπρόινε έχασε τους πρώτους πέντε μήνες της σεζόν, αφού έσκισε το οπίσθιο τμήμα του στο πρώτο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League τον Αύγουστο.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός των Πολιτών αντικαταστάθηκε κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας 1-1 με τη Λίβερπουλ την περασμένη Κυριακή (10/03), αν και η ορατή του απογοήτευση από την απόφαση του Πεπ Γκουαρντιόλα υποδήλωνε ότι ήθελε να παραμείνει στο γήπεδο.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Βελγίου, Ντομένικο Τεντέσκο δήλωσε σχετικά με την κατάσταση του Ντε Μπρόίνε: «Έπαιζε με ένα μικρό πρόβλημα στη βουβωνική χώρα τους τελευταίους αγώνες. Χθες μίλησα με τον γιατρό και τον Κέβιν και αποφασίσαμε ότι ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος. Είναι καλύτερα να του δώσουμε χρόνο να ανακάμψει καλά στη Σίτι και μετά να τον έχουμε έτοιμο για το Euro».

Φαίνεται απίθανο ο Ντε Μπρόινε να εμφανιστεί στον προημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Νιούκαστλ το Σάββατο (16/03, 19:30). Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Βέλγος αστέρας θα μπορούσε να είναι αμφίβολος για το ντέρμπι της Premier League με την Άρσεναλ στις 31 Μαρτίου. Ο Ντε Μπρόινε επέστρεψε από τον μακροχρόνιο τραυματισμό του τον Ιανουάριο και από τότε βρίσκεται σε εμπνευσμένη φόρμα, έχοντας 13 ασίστ και δύο γκολ σε 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Το μυθικό ποσό που ζητά η Σίτι για να... σκεφτεί την παραχώρηση του Ντε Μπρόινε
PREMIER LEAGUE

18:49 - 13.03.2024

Το μυθικό ποσό που ζητά η Σίτι για να... σκεφτεί την παραχώρηση του Ντε Μπρόινε

«Σειρήνες» από Σαουδική Αραβί για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, με τις Αλ Νασρ και Αλ Ιτιχάντ να εξετάζουν την περίπτωση του Βέγλου μέσου της Μάντσεστερ Σίτι. Όμως θα χρειαστεί να δώσουν μία περιουσία...

Οποιαδήποτε παρατεταμένη απουσία για τον Ντε Μπρόινε αυτή τη φορά θα μπορούσε να βλάψει σοβαρά τις ελπίδες της Σίτι να υπερασπιστεί το τρεμπλ της. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα είναι αυτή τη στιγμή τρίτη στον πίνακα της Premier League, με έναν βαθμό πίσω από Λίβερπουλ και Άρσεναλ.