Οι περίεργες σεξουαλικές συνήθειες των αστέρων της Premier League: Το μπουντρούμι, τα «παιχνίδια» και η αποκάλυψη της Βικτόρια για τον Μπέκαμ

Οι περίεργες σεξουαλικές συνήθειες των αστέρων της Premier League: Το μπουντρούμι, τα «παιχνίδια» και η αποκάλυψη της Βικτόρια για τον Μπέκαμ

Sportal newsroom 13:31 - 12.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 12.03.2024

Η «Daily Star Sport» δημιούργησε μια συλλογή από τις σεξουαλικές εξομολογήσεις για τα αστέρια της Premier League. Από σεξουαλικά παιχνίδια μέχρι παιχνίδια σε μπουντρούμια μετά τους αγώνες.

Tις καλύτερες σεξουαλικές εξομολογήσεις για τα αστέρια της Premier League, έβγαλε στη φόρα η «Daily Star Sport». Από σεξουαλικά παιχνίδια μέχρι παιχνίδια μπουντρούμι μετά τους αγώνες.

«Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές μπορούν σίγουρα να είναι δημιουργικοί όταν πρόκειται να απελευθερώσουν την ένταση του παιχνιδιού σε επίπεδο ελίτ. Επομένως, δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε ότι αναζητούν ευχαρίστηση και θέλουν να προσθέσουν λίγο ενθουσιασμό εκτός γηπέδου», εξηγεί η Κάσρα Μοράντι.

Η Μίστρες Έστε ομολόγησε το 2021 στο TikTok ότι δέχτηκε την επίσκεψη ενός παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι μετά τη νίκη με 7-0 εναντίον της Λιντς Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, αυτή και ο ποδοσφαιριστής επιδόθηκαν σε μια παθιασμένη νύχτα σεξ κλεισμένη ανάμεσα στους τέσσερις κόκκινους τοίχους του μπουντρούμι τους.

«Στον Άσλεϊ Κόουλ του αρέσει να του κάνω μασάζ στα πόδια… και να ακούει την αναπνοή μου»

Η Τσέλιλ Τουίντι, η πρώην σύζυγος του ποδοσφαιριστή Άσλεϊ Κόουλ, μίλησε το 2008 για τις σεξουαλικές της σχέσεις με τον πρώην παίκτη της Άρσεναλ και της Τσέλσι.

«Κλειδωνόμαστε στην κρεβατοκάμαρα και του αρέσει να του κάνω μασάζ στα πόδια. Νομίζω ότι περισσότεροι άντρες προτιμούν να ακούν μικρές αναπνοές αντί για μεγάλες κραυγές. Διαφορετικά ακούγεσαι σαν πορνόταινία», εξήγησε η Τσέριλ.

Η Βικτόρια Μπέκαμ και η... εξάτμιση ενός τρακτέρ

Η Βικτόρια Μπέκαμ θρυλικό μέλος των Spice Girl , αποκάλυψε στο παρελθόν ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ λατρεύει να αγοράζει τα τολμηρά εσώρουχά της. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε και για τα χαρακτηριστικά του πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης: «Το πέος του είναι τεράστιο... είναι σαν την εξάτμιση του τρακτέρ»

Τα περίεργα παιχνίδια του Χεσέ Ροντρίγκεθ

Το 2021, η Άουρα Ρουίθ αποκάλυψε στο «MtMad» λεπτομέρειες της σεξουαλικής της ζωής με τον Χεσέ Ροντρίγκεθ, έναν πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης που έπαιζε στη Στόουκ Σίτι στην Αγγλία: «Είμαι λάτρης των σεξουαλικών παιχνιδιών, έχω πολλά και παίζω με όλα τα παιχνίδια που μπορεί να υπάρχουν. Υπάρχουν ακόμη και μερικά που δεν γνωρίζει αλλά του τα φέρνω. Είναι ευχαριστημένος. Αυτή είναι η γνώμη μου, είμαι πολύ φιλελεύθερος σε αυτά τα πράγματα, αλλά υπάρχουν πιο θαμποί άνθρωποι».

Ο Αντριάν Μούτου ομολόγησε ότι έκανε χρήση κοκαΐνης για να «βελτιώσει τις σεξουαλικές μου επιδόσεις»

Το 2004 ο Αντριάν Μούτου ποδοσφαιριστής της Τσέλσι εκείνη την εποχή, βρέθηκε θετικός σε κοκαΐνη. Ο άλλοτε Ρουμάνος επιθετικός εξήγησε ότι «δεν είμαι εθισμένος στα ναρκωτικά. Το αρνούμαι κατηγορηματικά. Ο μόνος λόγος που πήρα αυτό που πήρα ήταν επειδή ήθελα να βελτιώσω τη σεξουαλική μου απόδοση. Μπορεί να είναι αστείο, αλλά είναι αλήθεια. Το έκανα Δεν χρησιμοποιώ κοκαΐνη. Πήρα κάτι που με έκανε να νιώθω καλά».

Ο Τζορτζ Μπεστ πιάστηκε να κάνει σεξ πριν από ματς

Ο Τζορτζ Μπεστ πιάστηκε να κάνει σεξ με μια γυναίκα πριν παίξει στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον της Λιντς: «Οι παίκτες της Λιντς ανακάλυψαν τι είχε συμβεί στο ξενοδοχείο και ο Τζόνι Τζάιλς μου επιτέθηκε στο γήπεδο».

Ο θρυλικός ποδοσφαιριστής του Μπέλφαστ πιστώνεται ότι είπε: «Ξόδεψα την περιουσία μου σε γυναίκες, αλκοόλ και αυτοκίνητα, αλλά τα υπόλοιπα τα σπατάλησα».

«Ξόδεψα τα λεφτά μου σε γυναίκες, αυτοκίνητα και αλκοόλ... τα υπόλοιπα είναι χαμένα»

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής Σάσα Τσούρτσιτς, ο οποίος στην Αγγλία έπαιξε για τις Μπόλτον, Άστον Βίλα και Κρίσταλ Πάλας, ήταν γνωστός ως «ο Σέρβος Τζορτζ Μπεστ».

«Ξόδεψα επίσης τα χρήματά μου σε γυναίκες, σπορ αυτοκίνητα και αλκοόλ... Συμφωνώ μαζί του ότι... σπαταλήσαμε τα υπόλοιπα!» παραδέχτηκε ο Τσούρτσιτς, ο οποίος αποκάλυψε τα ειδύλλια του με διασημότητες όπως η Εβα Χερζίγκοβα, η Ναόμι Κάμπελ και Κάρμεν Ιλέκτρα.