Εξωπραγματικό: Πόσες ώρες μιλάει καθημερινά στο τηλέφωνο ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Εξωπραγματικό: Πόσες ώρες μιλάει καθημερινά στο τηλέφωνο ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Sportal newsroom 15:38 - 21.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:40 - 21.07.2023

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έχει συνδέσει τα τελευταία χρόνια το όνομά του δίπλα στις μεταγραφές. Ο Ιταλός δημοσιογράφος είναι έγκριτος κι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Πόσο χρόνο περνάει πραγματικά στο τηλέφωνο κάθε μέρα.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο χρόνο αφιερώνει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο στο τηλέφωνό του; Αν είσαι λάτρης του ποδοσφαίρου δεν γίνεται να μην έχεις ακούσει το όνομά του. Ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος ενημερώνει τους ποδοσφαιρόφιλους μέσω των social media για όλες τις μεταγραφικές κινήσεις. 

Επειδή όλες οι πληροφορίες που μεταφέρει είναι πάντοτε αξιόπιστες και ακριβείς έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του φίλαθλου κόσμου και όλοι τον ακολουθούν πιστά. 

Φυσικά για να γίνει ο κορυφαίος στο είδος του χρειάστηκε χρόνος. Δεν έγινε από τη μία στιγμή στην άλλη. Μέσα από τη σκληρή δουλειά έφθασε σε αυτό το σημείο! 

Συνολικά 40 εκατομμύρια άνθρωποι ακολουθούν αυτόν τον «μάγο» των μεταγραφών στο Instagram και στο Twitter. Πόσες ώρες λοιπόν ασχολείται με το κινητό του καθημερινά ο Ιταλός δημοσιογράφος για χάρη της δουλειάς του; 

Η παρακάτω φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στις 5 Ιουλίου δίνει την απάντηση! Όπως θα δείτε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο χρησιμοποίησε το τηλέφωνο του 17 ώρες και 37 λεπτά, κάτι που σημαίνει ότι ξόδεψε λιγότερες από επτά ώρες ύπνου και όλες τις άλλες υποχρεώσεις και ανάγκες του.

Tags: